Odteklá plodová voda?

Anonymní
5.11.10 09:27

Trapný dotaz,ale jsem nějaká nesvá

Ahojky holky,
píši raději jako anonymk,protože je mi tento dotaz přijde jako dost trapný,ale musim se zeptat…
V noci jsem se probudila a měla „pod sebou“i vedle sebe dost mokro.Prve mě napadlo,že se můj syn počůral,ale co když mi odtekla plodová voda?(i když se říká,že plodová voda odtejká až do porodu)a ze mě nic neteklo.No bolesti jsem neměla,tak jsem převlékla postel a šla spát,ale stále mi to vrtá hlavou :think: Břicho mi přijde takové povolenější,menšía mám takovou divné pobolívání v podbříšku :roll: :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5463
5.11.10 09:31

No mě odtékala tak,že jsem to cítila jako,když potřebuješ čůrat a nešlo to zastavit samovolně odtékala voda taky jsem si šla lehnout a pak když jsem se hla tak tepla víc a tak jsme vyrazili do porodnice a byla to plodovka a rodila jsem za 38 hodin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895
5.11.10 09:31

pro sichr bych zajela do porodnice a vzala něco s tou tekutinou nasáklýho sebou, mají speciální vodičku která se zbarví pokud je to plodová voda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
5.11.10 09:34

Já bych to konzultovala s MUdr. Moje kamarádka měla stejný problém, ráno se jí zdálo, že došlo jakoby k úniku moči, pak celý den nic, odoledne šla na pravidelnou kontrolu, jak do ní doktor sáhl, zase trocho odteklo. Hned jí poslal do nemocnice, že tam udělají nějaký test, jestli ta tekutina je plodová voda. Bohužel to tak bylo, rozjel se velmi předčasný porod v 26tt.

Já jsem sama teď 31tt a v podnělí jsem byla u doktora kvůli hlenu, který mi odešel, obávala jsem se,aby to nebyla hlenová zátka, zatím se neotvírám,ale mám klidový režim a dost se bojím. Miminko tam musí ještě počkat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
5.11.10 09:34

Možné je všechno. Nepíšeš, v jakém týdnu jsi, ale já bych každopádně jela k doktorovi a nechala se prohlédnout, zvlášt, když máš pocit, že je břicho jiné a pobolívá tě. Radši jet zbytečně než něco podcenit. Držím palce, ať je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.10 09:35

A je plodovka třeba nějak cítit?Já vždycky myslela že odtok plodovky znamenají i kontrakce :think:

• Citovat
  • Upravit
3990
5.11.10 09:38

Cítit není (aspoň v mém případě ne :wink: ) a kontrakce můžou ale i nemusí být. Cítíš pohyby? Je všechno ok? A v jakém týdnu jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
5.11.10 09:39

Rozhodně jeď a nejlépe zkus nějak nabrat vzorek.
Kontrakce nemusí být vůbec (když nenastoupí po nějaké době samy, porod se vyvolá). Já pro změnu rodila tak, že podruhé mi vodu píchali pět minut před narozením syna, ale poprvé a potřetí nemám tušení, kdy a kde odtekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
5.11.10 09:40

Co já vím, tak odtok plodovky nemusí být nutně doprovázený kontrakcema.
Zajela bych do nemocnice.
Kdyby se syn počůral, tak snad cítíš moč ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.10 09:42

Jdu očuchaat peřinu a uvidim…Trochu mě bolej záda,takže váhám zda nejed(spíše do ledvin) :think: Děkuji za rady

• Citovat
  • Upravit
1192
5.11.10 09:46

Já bych jela k dr. určitě…mě odtekla plodovka v noci a do 16h do odpoledne ani jedna kontrakce…až když mě napíchla dr.( oxytocin ) tak to začlo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
5.11.10 09:48

Mne odtekla plodovka a zadne kontrakce jsem nemela. Pokud z Tebe jeste neco malinko tece, vezmi si obycejnou vlozku (at muzou v porodce udelat test na plodovku) a hlavne jed :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
672
5.11.10 09:49

Mně se to stalo, když jsem vylézala z vany, tak jsem si všimla, že mi po noze stále něco teče, pak se to na chvíli zastavilo a pak zase trošku odteklo.Žádné kontrakce, ale i tak jsem jela do porodnice, tam mi nalili na vložku nějakou vodičku, nezbarvila se, ale PA řikala, že to může téct někde zeshora a plodovka to být může, ikdyž test na plodovou vodu vyšel negativně.Taky že ano, vyšetřili mě a byla jsem na 2 cm už otevřená a do 1,5h byl malej na světě.Být tebou, tak do tý porodnice zajedu, už jen pro ten klid na duši. :palec:

Příspěvek upraven 05.11.10 v 09:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.10 09:49

Holky já z peřin cítim močovinu.Nene nic ze mě neteče.Ani nevim kolik bylo když jsem se probudila…

• Citovat
  • Upravit
IMI
2766
5.11.10 10:05

Hele, kdyz sem se jednou v tehu v noci pocurala, tak me to hned probudilo. Plodovka mi u obou rupla az u tlaceni. Radsi bych jela to zkovtrolovat k Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí