Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Nez diabetes spis naopak hypoglykemie, ale to má spis jiné příznaky než třes lytek. To mám já a tam sem unavená, točí se hlava, stav na omdleni. Mas dost magnezia? Nedostatek dela svalové křeče.
Asi záleží co tomu předchází no, pokud je to po větší námaze, tak můžeš mít jen unavené svaly.
Ahoj holky,
.
.
Zajímalo by mě, jestli se někomu tohle taky někdy stalo, eventuálně co by to mohlo být za stav.
Stává se mi, jednou za čas, že mě chytne extrémní třes lýtek. Je to většinou v souvislosti s nějakou námahou předchozí den, ale ne vždy.
Stává se mi, že třeba rychle vyjdu schody, sednu si a je to tady. Nemůžu dat nohu na špičku, ani přes nohu, trese se to jak osika
Většinou to do hodiny přejde.
Občas se mi ale stane, že se mi začne třást jakože cely tělo, opotím se, jsem úplně nervózní, ve stresu. Fakt z ničeho nic.
Dneska třeba se mi to stalo a myslela jsem, že omdlim.
Mám podezření na nějaký sníženy cukr nebo něco takového.
Mám teď od lékaře žádanku na vyšetření moci, zítra jdu, tak snad by počínající diabetes zachytila glukóza v moci nebo kdyby mi třeba selhavaly ledviny nebo tak
Jsem z toho fakt dost zoufala, ale mám docela bláznivého praktika a opravdu nerada k němu chodím, krevní testy zatim dělat nechce, pac sem byla před rokam a půl.
Budu moc rada za rady, tipy.
Nevím zda-li to muže být psychosomatickeho původu, ale je to fakt z ničeho nic.