Třetí pokus - povedlo se?

2180
23.5.12 09:41

Třetí pokus - povedlo se ?

Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu. Od ovulace je mi zle (průjem, bolesti břicha, slabo,..) a jelikož jsem už jednou spontánně potratila a jednou absolvovala revizi (obojí zřejmě vlivem srážlivosti krve), musela jsem testovat brzy, aby mi kdyžtak včas nasadili injekce na ředění krve a neopakovalo se to. Horní test je včerejší, spodní dnešní. Vidíte tam něco ? Máte některá zkušenost se zvýšenou srážlivostí krve ? Děkuji za názory a přeji krásný den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17226
23.5.12 09:44

ahoj, zkušensoti se srážlivostí krve nemám, ale na spodním testu vidím opravdu malého ducha…držím palce, aby to vyšlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
23.5.12 09:48

Ahoj, tak bohužel tam nic nevidím. No ale záleží, jestli to neděláš ty testy moc brzo. Když ne, jistě se to povede příště, držím pěsti. :palec:

• Citovat
  • Upravit
99
23.5.12 09:51

Ahoj taky tam bohužel nic nevidím. Držím pěsti ať to vyjde. Chtěla jsem se zeptat, jaké se dělají testy na zjištění srážlivosti krve a projevuje se to nějak? Taky mám za sebou jeden SP a jednu revizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
majkakajka
23.5.12 09:52

Ahoj, nevidím síce nič, ale neboj. Ja som bola v 7 TT, malému už bilo srdiečko na ultrazvuku a všetky testy, ktoré som si robila boli úúúplne negatívne.

• Citovat
  • Upravit
2180
23.5.12 09:53

Děkuji oběma :) Testy dělám brzy právě kvůli té krvi, abych mohla co nejdřív do trombotického centra pro ty injekce. Jde o to začít s nimi co nejdřív, aby to zase neskončilo špatně, minule to bylo dobré, dobré..a najednou revize, hcg kolem 8000. Navíc - ty testy se hodně špatně fotí :) Moc děkuji a přeji krásný den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
23.5.12 09:55

já na spodním vidím ducha…takovýho jsem měla asi 10 dní po oplodnění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
23.5.12 09:56

lucik: buď v klidu, stačí když si uděláš test v termínu a pak se hned objednáš na hematologii. Oni tě jako těhuli vezmou přednostně a pravděpodobně hned něco nasadí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
23.5.12 09:58

Testy na srážlivost krve se dělají z klasického odběru, a to buď u gynekologa, praktika, nebo ve specializované poradně (trombotickém centru). Já jsem měla dvakrát trombózu mozku, ležela jsem v nemocnici, málem jsme umřela. Genetickou poruchu ale nemám žádnou, bylo zřejmě vlivem užívání antikoncepce, nebo něčím, na co se doteď nepřišlo. U těch potratů se totiž taky na nic nepřišlo, jen že se přestala vyvíjet ve stejnou chvíli. Takže proto kolem toho takový humbuk, přece jen to pro nás byla rána, zvlášť, když revize byla až v 9tt. Navíc jsem se v minulosti léčila pro neplodnost, takže ztráta těhotenství je pro mě velká rána. Ještě jednou děkuji všem za názory a přeji nádherný den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martinaaaaaaaaa7
23.5.12 10:27

ahoj, na spodním vidím ducha, přeju, ať to vyjde. S tou hematologií bych tak klidná jako ali88 nebyla, já tam volala v devátém týdnu a chtěli mě objednat za měsíc, změnili názor, až když manžel křičel po telefonu na doktora, jinak nějaká přednost těhotných je moc nezajímá. Včera jsem tam volala, protože jsem v pátém týdnu a objednali mě za tři týdny :-) Kdybych v obou případech neměla injekce z CARu, tak jsem asi bez nich. :lol:

• Citovat
  • Upravit
2832
23.5.12 10:34

já na spodním vidím nepatrného ducha, držím palce, ať vše dobře dopadne a máš zdravé a spokojené mimi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
23.5.12 10:40

Ahoj Marti :) Já se právě bojím toho, co říkáš. Ono jim o nic nejde, nejsem jejich příbuzná ani známá.. A jak známo - bez známostí je ten přístup lékařů v mnoha případech velmi laxní. Prošla jsem si mnoha nemocnicemi a můžu říct, že jen v jediné jsem cítila, že mi opravdu chtějí pomoci. Při tom minulém těhotenství jsem byla v trombotickém centru v 6tt, udělali mi veškeré testy a vše bylo v pořádku. Nicméně pak následovala ta revize pro zamlklé těhotenství. Pan doktor mi pak říkal, že se prostě může stát, že se příčina neobjeví, ale že nebudeme na nic čekat a mám se okamžitě hlásit, jakmile budu vědět, že jsem těhotná. Injekce u sebe bohužel nemám žádné, takže proto jsem odkázaná jen na ně. Moc děkuji za názory, všem..! A přeji nádherný den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martinaaaaaaaaa7
23.5.12 12:09

luccik007 - chápu tvoje obavy, navíc jsou celkem na místě, já jsem dokonce musela změnit hematologii, aby se o mě vůbec někdo staral a ještě teď jsem naštvaná. Je to přesně tak, jak říkáš, proč by se namáhali pro tebe něco dělat, když to špatně dopadne, tak řeknou, že to bylo něčím jiným a co si z nich vezmeš :pocitac: Na obranu doktorů musím ale říct, že ten novej doktor je úžasnej a měla jsem opravdu pocit péče a zájmu (nemocnice Bohunice) :lol:

• Citovat
  • Upravit
2180
23.5.12 12:50

Ano, to je přesně ono. V případě, že se něco prokazatelně pokazí, prostě řeknou, že to je na přírodě a že to nemělo šanci. Nicméně můj pan doktor je taky skvělý, od té druhé hospitalizace před pěti lety dojíždím do VFN na Karlovo náměstí, ale musela jsme si to doslova vydupat.. najít na netu kontakty a vyprosit, aby si mě vzali do péče. Teď jsem si volala ke gynekologovi a objednala, takže když potvrdí těhotenství, na nic nečekáme a jedeme :) Zkusila jsem vyfotit testy znovu a mám pocit, že tady je to vidět lépe :) Kéž by to dopadlo..a to nejen do několikátého týdne, ale až do konce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
23.5.12 16:45

lucciku a proc se neobjednas hned a kdyz z toho nic nebude, tak jim zas zavolas proste to zrusis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí