HCG 15

3409
16.5.12 15:05

hcg 15

potřebuju poradit možná i uklidnit.
dnes jsem 34 den od Ms(6 dní zpoždění) a cyklus mivám 28dní.na těhu testu se mi ukázal duch až teď v pondělí tedy 32 den ale bylo mi to divné tak sem šla na odběry ty vyšly že mám 15 jednotek. při první těhu sem měla už 4+2 hcg 25 a vím že doktoři považují jako těhotenství jen nad 25.jinak mám spoustu příznaků a dokonce se mi pustilo mlíko tak nevím co si myslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
102669
16.5.12 15:07

No, já bych řekla, že k oplodnění došlo, ale buď si měla ovu strašně pozdě nebo je něco špatně a nic z toho nebude… nezbývá než čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
16.5.12 15:07

mlíko už teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
16.5.12 15:09

pri prvním těhu sem měla mlíko už od 12tt (stejně sem o něj ale při porodu přišla :,( ) ale tež sem z toho dost v šoku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
16.5.12 15:14

Důležité je, aby ti hodnota hcg rostla…každé 2-3 dny dvojnásobně. Takže se to dá ověřit jedině opakovaným krev. testem na hcg. Na uz je pak „něco“ vidět až cca při hcg 1000.
Jinak hodnota výchozí je u každého jiná, nejdůležitější je, aby rostla, jak má. Držím palce, ať to vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
16.5.12 15:19

jj to o růstu a tak vím a znám. spíš si nechci připadat jako hysterka že se bojím aby bylo vše v pohodě,a že ty příznaky nejsou jen díky hlavě(ale to bych na tom musela být asi hodně zle aby se mi i mlíko pustilo :zed: ) zítra mám jít na kontrolu k dr tak se s ním domluvím na dalším testu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
16.5.12 15:23

Nezáleží na absolutní hodnotě, ale na tom jak roste, takže bych v případě nejistoty podstoupila druhý odběr, hcg by se mělo každé dva dny zdvojnásobit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
16.5.12 15:47

Hcg 15 znamená, že jsi otěhotněla. První dny jsou z těch prvních tří měsíců ty nejkritičtější, stejně ti nezbývá než čekat. Ale nezapomeň baštit kyselinu listovou. Já bych to nikomu neříkala (krom partnera), chovala se jako těhotná a chvíli vyčkala - i s doktorem i s veřejným poradováním. Však ono to neuteče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.5.12 15:57

Hcg 15 je stále negativní, embryo se zahnízdilo a začalo tvořit, buď je těhotenství mladší, nebo pokud je jak uvádíš, tak už je neprosperující. 15 je skutečně málo, znám i mimina s takhle nízkého HCG, ale to bylo krátce po transferu. 6 dní od zpoždění už by mělo být to číslo podstatně vyšší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
16.5.12 16:13

Já mám ovulaci každý měsíc jindy, ty jsi ji mohla mít zrovna později. Otěhotnět jsi otěhotněla, ale jestli je to stále v pořádku, se dozvíš jen časem. Příznaky bych tedy čekala spíš později (vyvolává je hcg a toho máš zatím trochu), ale přetrvávají i po ZT - než hcg doklesá. Takže tím se řídit taky nedá. Jedině opakovaný test a posoudit si růst hcg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
16.5.12 16:25

tak snad bude vše ok. zítra si nechám udělat druhý test a v pátek snad uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.12 17:37

ahoj,
to je neskutečné, já mám asi nějakou dvojnici :lol: :lol: Dnes hcg z krve 15,6, 32DC, zatím taky nevím, co si o tom myslet-s tím rozdílem, že u mě proběhla krátká a slabá ms v termínu, spíš takové 3denní špinění :nevim: Na krev si zajdu v pátek, nějak se mi to nezdá… Tak jsem zvědavá, jak dopadneme :lol:
Omluva za anonym, ale chodí sem známí a nerada bych, aby vůbec věděli, že se snažíme :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
69235
16.5.12 17:46

tak to pozor, s tím naklusej k doktorovi, ať tě hlídají, to je jak já přes kopírák, HCG podle testů rostlo, ale pomaleji, bylo z toho mimoděložní, vytáhli mě hrobníkovi z lopaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
16.5.12 19:17

ja právě neměla ani špinění nic…kdybych teď začala špinit tak vím na čem sem, z mimoděložního mám právě největší strach. Ale uklidňuju se tím že já opravdu mívám ovulaci hodně rozházenou…akorát tenhle měsíc zrovna fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.5.12 19:32

tak vydrž, třebas to chytla hodně brzy a bude to dobré. Ikdyby to bylo mimoděložní, při hodnotě 15 ti nehrozí vůbec nic, u mě byli v klidu ještě kolem 500.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí