Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja jsem z Prahy a ty? Budu ti drzet pesti v kolikatym vlastne presne jsi? Ja dnes 4+6. je to stres ale hlavne ze nam stoupa ![]()
@jajaja3 je ja jsem taky z Prahy..Ja bych mela byt 5+5. jsem zvedava co mi zitra rekne dr kterej jsem tyden, jelikoz minuly tyden tam nebylo nic videt.
Nenapadlo me, ze bude takova fuska donosit mimi, spis sem si myslela, ze bude problem pocit..
Ale hlavni je, ze stoupa..Taky drzim pesti
No, ja uz o jedno prisla. V 16 tt pred 6 mesici, takze pevne verim ze uz bude vse jak ma byt. A kam chodis na gynekologii?
Já taky už o jedno přišla v 7tt v srpnu…Začala jsem chodit do lékařského domu na praze 7 k mudr. Dadejovi..Předtím sem chodila na hradčanskou ke Kaprálovi a víc arogantního a neochotného lékaře sem asi nepoznala..Jsem zdravotník takkže ěch lékařů nám docela dost..Kam chodíš ty?
Ahojky..Tak mi spadl kamen ze srdce, mimi je v deloze.
Mam neschopenku a utrogestan..jak se mate vy?
@jaajunkaa tak to je super ze je miinkotam kde ma byt
tak preju krásne tehulkování ![]()
Jeee tak to je superrr,, tak me ceka chvile napeti do zitra. Bojim ale verim!
Ahojky tak ja mam vacek v deloze 5 mm, takze trochu oddych hlavne at je vse ok. Necitim se vubec tehotne, zadny priznaky. Co ty? Mas nejake zmeny?
Tak to je moc dobře že je tam kde má být..
Kdy jdeš na další kontrolu? Já jdu 28.11. zda už bude srdíčko..Tak ysi říkám ať je vše ok na další kontrole moc věřím, že to tak bude..
Krom toho, že se mi začali mastit vlasy a mám lupy
asi nic nového..Občas mě píchne v břiše a nebo lehce pobolívá…Ale nejhorší je ta strašná úleva, musím říct že se cítím hůř jak po třech pekelnejch nočních…
A co ty jak se máš??
Ja jdu az 4.12. na kontrolni Uz protoze odjizdim do Alp, ale lyzovat asi nebudu jen relax. Ja jsem vic unavena, ale jinak vubec nic. Mic se bojim, ale verim ze bude vse Ok. Obcas me pichne a boli brisko ze jsem uplne na nervy ![]()
Holky můžu se přidat. Nechala jsme si dneska v práci nabrat hcg a je jen 14. Podle ms bych měla být 5+2. Jsem zoufala, minulý měsíc jsem o to taky přišla v 6tt. Myslela jsem si, že to bude dobrý, příznaky nějaké mám…
@uf-ounek treba si otehotnela dyl a jsi menene z 5+2. Kdy jdes k doktorovi? Nekomu to stoupa pomalejc, zkus se za 2 az 3 dny nabrat znova a uvidis..Drzim palecky at je vse v poradku