Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@jajaja3 píše:
Ne ja to mam po 3 dnech po sobe
44,66, 133
@Hejhulka25 píše:
leze ti to nahoru pomalu, ale leze, tak snad se zvedne
no říkám, leze pomalu, ale leze, tak uvidíš, každá to máme jinak ![]()
@Anonymní píše:
@jajaja3 Neboj,máš to v pohodě, co doktor, to jiný názor..někteří holt zbytečně straší. I když vím, že ti to dobře dopadne, budu ráda, když sem pak písneš výsledekJá nic moc.. rozjíždí se mi MS.. navíc už je to po čtvrté, co se mi tohle stalo..takže asi umělé..takže tak.. Držím pěsti.
takze se ti rozjizdi ms jo
to me tak mrzi sakra
budu drzet moc palce do dalšího cyklu
![]()
@katerina2095 No zatím špiním, ale věřím, že se to rozjede.. Hcg dnes 45..(ve středu bylo 19) Začínám mít strach z mimoděložního.. ![]()
@Anonymní píše:
@katerina2095 No zatím špiním, ale věřím, že se to rozjede.. Hcg dnes 45..(ve středu bylo 19) Začínám mít strach z mimoděložního..
podle mě to nebude mimoděložní, ale spíš biochemické
nárůst za tři dny jenom o tolik je fakt málo, ono to má stoupat dvojnásobně, takže když jsi ve středu měla 19, v pátek mělo být minimálně 40 a dneska aspoň 80, ale většinou to skáče mnohem rychleji, já měla jeden den 12, druhý den 121 a další den 320
a pak za dva dny už 570 a další den 1005 a to už na utz byla dutinka…
@Anonymní píše:
@katerina2095 No zatím špiním, ale věřím, že se to rozjede.. Hcg dnes 45..(ve středu bylo 19) Začínám mít strach z mimoděložního..
taky si myslim ze spis biochemicke to bude
no kazdopadne hlavne ay vse probehlo bez vetsich obtizi aby to dalsi cyklus vyslo a bylo vse tak jak ma ![]()
Ahojky..Já měla hcg v pátek (3 dny před ms) 11,ve středu 121 a ve čt mě hnal doktor do nemocnice s podezřením na mimoděložní, že se mu to na můj týden 5+0 zdálo dost málo, ale tam nic nepotvrdili. V pátek jsem se nechala znovu nabrat a měla jsem 531,a ve čt jdu znovu na kontrolu tak jsem zvědavá..
Tak to ti ta hodnota stoupla ale hodne, mas nejake priznaky a ktery den cyklu jsi.?
@jajaja3 dneska jsem 39DC, jinak jsem měla menstruaci po 32 dnech, a ovulaci tak 17 18 DC Ze začátku mě bolelo břicho jako při ms a teď mě tam občas píchne nebo v něm mám tlaky..Už jsem jednou po zt
Ahoj holky tak ja dnes 545. Myslite ze by to mohlo uz byt Ok v patek bylo tech 133. Diky vsem za podporu moc moc
@jajaja3 ahojky.Tak to vypadá hezky..A kdy jdeš na další odběr? Já se tam chystám zítra
No Ja nevim jestli nepockam az na ctvrtek na Uz. Ale asi to nevydrzim a pujdu zitra. Drzim ti pestii
Prosím jak zjistíte koli máte hladinu hcg? Jdem 11 dní po transferu dvou embryek a ráda bych zjistila jak to s námi vypadá… Katka
Jajunko jak to vypada u Tebe? Ja dnes 1012. Tak snad to bude ok a ve ctvrtek Uz.
Ahojky, zajdi na krev jako samoplátce a hned to zjistíš
dělají to v každé laborce za cca 200kč..
@jajaja3 ahojky.Ja dnes 2385
a na kontrolu jdu uz zitra, misto ve ct..Dnes volala sestricka, zda bych mohla prijit zitra..Jinak me zase zacalo pobolivat podbrisek. A jak se mas ty? Od kud jsi? Ve ct drzim moc palce