Trhání krčních mandlí dospělých

9019
18.2.19 17:58

Byla jsem dva roky zpátky, byla jsem v celkové narkóze protože mám nějaké zdravotní problémy, takže nevím jak zákrok probíhá. Dost to krvácelo jen ten první den, pak už mi z pusy krev vytekla jen občas. Doporučuji vzít si vlastní chladítko do mrazáku (třeba nexcare), jejich mi dali jen ten první den. Zmrzlina je na hojení fajn, ale nesmí být moc slazená, jinak to není příjemná záležitost. :? Jinak jídlo nic moc, jen polívky fajn, kaši a mletý jsem nezvládala, za týden jsem zhubla tři kila a na mleté stravě jsem byla vážně dlouho, bolelo to. Doma jsem frčela na mixovaným banánu s mlíkem a doporučuji nutridrink při ztrátě hmotnosti, ten mě zachránil před chcípnutím :lol: . V nemocnici jsem byla asi pět dní, na neschopence tři týdny. Jak je to u zdravých lidí nevím. A znovu bych do toho nešla, nemocná jsem pořád stejně :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18.2.19 17:59

Ahoj 8) já byla asi před pěti lety, ve dvaceti a bylo to úplně v poho. Samozřejmě to není nic příjemného, ale ani nic hrozného. Největší moje blbost byla neustále procitani příspěvků na netu, kde všichni psali jak je to strašný, já byla celá vyděšená a vůbec to za to nestalo 😄 klasický nástup do nemocnice den předem, od půlnoci nejíst nepit, druhý den se jde na to. Probudila jsem se na dospavaku asi po hodině,… Po narkoze jsem byla jak praštěná, ale nic moc mě nebolelo, nejhorší pro mě byla asi ta chuť spálené krve v puse 😄tam jsem chvíli zůstala, pak už mě dali na normální pokoj. Dostávala jsem ledové obklady na krk, pití, nějaké kaše, neustále jsem chodila do bufiku pro zmrzku😄. Bolelo to asi jako velká angína, fakt nic hrozného. Hned ten den po operaci už jsem i mluvila, trochu mi Teda vadilo, že jsem první noc měla spát v polosede, to mi moc nešlo 😄 Fakt se toho hlavně moc nebát, nestojí to za to 😊 myslím si, že mě pouštěli třetí den po operaci 😊 kdyby tě ještě něco napadlo, klidně se ptej 😊 ať ti to dobře dopadne a neboj se :* :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.19 18:04

A to ještě musím dodat, že jsem měla mandle úplně gigantické, před operací už jsem nevydržela ani měsíc v kuse zdravá. Dokonce mě operoval v angine 😄 po operaci jsem se v tom placala asi půl roku, než se vše srovnalo tak jak má, a od té doby jsem nikdy neměla problém. Občas běžné škrábání v krku při viroze, což jsem do té doby ani neznala, hned jsem měla angínu 😄 mě to určitě strašně pomohlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
18.2.19 18:19

@Tereza Z nedávno tu na toto téma probíhala diskuse, nechce se mi psát znovu, takže odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.20 09:43

Ahoj. Píši momentálně jestě z nemocnice. Na operaci jsem byla před 6ti dny. Operace úplně v klidu i probuzení po narkóze. No ale pak začlo totální peklo. Děsná bolest v krku, nechápu jak to někdo může přirovnávat k angíně, je to možná jako kdyby jsi měla dva obrovský afty v krku :zed:. Pět dní to bylo fakt děs, denně jsem dostávala 6 kapaček paracetamol 3× a analgetika 3×. Nemohla jsem sotva pit vodu- vsechno mi vytejkalo nosem 🙄. Teď 6ty den mi je uplně jinak, dost dobře. Doufám, že už to tak vydrží.
Kdo na operaci nemusi, at nechodi, fakticky to boli jako cert a znovu bych to teda nepodstoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí