Trhání řezáku - rovnátka. Bolí?

22.11.12 12:02

Trhání řezáku - rovnátka. Bolí?

Ahoj holky,
jsem posera a proto se ptám. Čeká mě trhání dvojky dole kvůli rovnátkům, zub je zdravý a (pevně) drží. Máte to někdo za sebou? Bolí to? Mě ten den čeká poměrně náročnej program a trochu se bojím, že až to přijde k sobě… bude to prostě bolet. Ale už to nechci odkládat, potřebuju to mít za sebou… Kdo poradí/uklidní? Díky předem:-) K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16732
22.11.12 12:12

Mně kvůli rovnátkům trhali 4. Zvládla jsem to pak bez analgetik v pohodě, trochu to bolelo jako každá ranka, ale vydržet se to dalo. Otázka je jak náročný ten program je po fyzické stránce. To by ses měla totiž šetřit kvůli riziku eventuelního krvácení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
22.11.12 12:16

Ahoj, byla jsem na vytrhnutí tří zubů, z toho dva mi trhali hned po sobě a můžu tě uklidnit, že to nebolí. Ničeho se neboj, hezky ti to opíchnou, zákrok není skoro cítit, až na ten pocit, že ti prostě něco tahají z pusy. A nepamatuju si, že by mě to bolelo po tom, co to přišlo k sobě. Takže buď bez obav :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
22.11.12 13:04

Tak mně když vytrhli čtyřiky kvůli rovnátkům, tak to teda bolelo fest, když to přišlo k sobě. Celý den jsem byla na práškách proti bolesti a nic moc jsem schopna nebyla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KatkaSumperk.
22.11.12 14:10

Díky moc, uklidnilo jste mne!

• Citovat
  • Upravit
12
22.11.12 14:42

Mi trhali postupně všechny pětky a taky v pohodě :mrgreen:

• načítám...