Trhlinka kolem poševního vchodu

Anonymní
17.4.16 19:04

Trhlinka kolem poševního vchodu

Ahoj, mám trhlinku kolem poševního vchodu. Udělala se mi při rychlém sexu, kdy jsem nebyla dostatečne vzrušená a pak to šílené pálilo. Je to měsíc a při sexu to stále pálí. Zkoušela jsem heřmánek, bepanthen, nevíte, co ještě zkusit? S přítelem spolu nespime, naposledy jsem se při sexu až rozbrecela jak to bolelo. A ten pohled přítele, bál se, že mi nějak ublížil. Nevím si rady :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9374
17.4.16 19:06

Nemáš kvasinky? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.16 19:11

@Petule030 kvasinky nemam

• Citovat
  • Upravit
4634
17.4.16 19:20

Dubová kůra, k sehnání v lékárně. Ale doporučuji si připravit ten odvar doma a nebrat jen gel z dubové kůry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.16 19:20

Sex byl par hodin po ms. Je možné, že trhlinka vznikla kvůli tomu? Naposledy byl také krátce po ms.

• Citovat
  • Upravit
10426
17.4.16 19:34

Mě se todle dělo, když jsem brala HA, neustále se mi tam dělaly takové prasklinky. Od vysazení se mi to stane jen při hodně vášnivém sexu :D, ale za dva dny je to dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
17.4.16 20:16

Co koupele z řepíku?
Jestli je tam trhlinka, tak tam doktor udělá steh, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
17.4.16 20:24

Mohla se ti tam dostat infekce, klidně i nějaká kvasinka jen v tom místě, takže nemáš třeba výtok, ale bolí to. Zkus máznout Clotrimazolem, mě to pomáhá, nebo zajdi na tu gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.16 20:38

@Akivasha jsem po kultivaci, je to týden zpátky, kvasinky ne

• Citovat
  • Upravit
886
17.4.16 20:38

Hodne hojivy je Hemagel…ovsem drahy. Hermanek vysusuje, ten bych nedavala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.16 20:42

@Lucikule mam doma gel z dubove kury, můžu použít i na takove trhlinky nebo jen v oblasti konečníku?

• Citovat
  • Upravit
886
17.4.16 20:44

Myslim, ze to tim nepokazis, hodne to stahuje, ale hojiva asi neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.16 20:45

@Lucikule zkusím. A zítra zajdu do lékárny pro ten hemagel.

• Citovat
  • Upravit
4634
17.4.16 21:28
@Anonymní píše:
@Lucikule mam doma gel z dubove kury, můžu použít i na takove trhlinky nebo jen v oblasti konečníku?

Já právě používala dubovou kůru na hojení jizvy po nástřihu a bylo to nejlepší, co jsem zkusila. A trhlinka mi přijde skoro to samé. Do dvou tří dnů to bylo v pohodě a to jsem se s tím trápila předtím několik týdnů.
Ale jak jsem psala, mně víc zabíral samotný odvar, gel byl slabší. Ale za zkoušku nic nedáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
17.4.16 23:37

Tak tohle se mi dělalo při kvasinkové infekci. Ona může být slabá bez dalších příznaků jako je výtok nebo svědění a může se projevit jako oslabená sliznice. Ty tvoje pocity znám… jauvajs! Přeléčit léky na mykózu, čípky i krém a partnera taky. Potom nasadit něco na obnoveni přirozené mikroflory. Mě se osvědčil Gynocaps.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa