Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dubová kůra, k sehnání v lékárně. Ale doporučuji si připravit ten odvar doma a nebrat jen gel z dubové kůry.
Sex byl par hodin po ms. Je možné, že trhlinka vznikla kvůli tomu? Naposledy byl také krátce po ms.
Mě se todle dělo, když jsem brala HA, neustále se mi tam dělaly takové prasklinky. Od vysazení se mi to stane jen při hodně vášnivém sexu
, ale za dva dny je to dobrý.
Co koupele z řepíku?
Jestli je tam trhlinka, tak tam doktor udělá steh, ne?
Mohla se ti tam dostat infekce, klidně i nějaká kvasinka jen v tom místě, takže nemáš třeba výtok, ale bolí to. Zkus máznout Clotrimazolem, mě to pomáhá, nebo zajdi na tu gyndu.
Hodne hojivy je Hemagel…ovsem drahy. Hermanek vysusuje, ten bych nedavala.
@Lucikule mam doma gel z dubove kury, můžu použít i na takove trhlinky nebo jen v oblasti konečníku?
Myslim, ze to tim nepokazis, hodne to stahuje, ale hojiva asi neni.
@Anonymní píše:
@Lucikule mam doma gel z dubove kury, můžu použít i na takove trhlinky nebo jen v oblasti konečníku?
Já právě používala dubovou kůru na hojení jizvy po nástřihu a bylo to nejlepší, co jsem zkusila. A trhlinka mi přijde skoro to samé. Do dvou tří dnů to bylo v pohodě a to jsem se s tím trápila předtím několik týdnů.
Ale jak jsem psala, mně víc zabíral samotný odvar, gel byl slabší. Ale za zkoušku nic nedáš
Tak tohle se mi dělalo při kvasinkové infekci. Ona může být slabá bez dalších příznaků jako je výtok nebo svědění a může se projevit jako oslabená sliznice. Ty tvoje pocity znám… jauvajs! Přeléčit léky na mykózu, čípky i krém a partnera taky. Potom nasadit něco na obnoveni přirozené mikroflory. Mě se osvědčil Gynocaps.
Ahoj, mám trhlinku kolem poševního vchodu. Udělala se mi při rychlém sexu, kdy jsem nebyla dostatečne vzrušená a pak to šílené pálilo. Je to měsíc a při sexu to stále pálí. Zkoušela jsem heřmánek, bepanthen, nevíte, co ještě zkusit? S přítelem spolu nespime, naposledy jsem se při sexu až rozbrecela jak to bolelo. A ten pohled přítele, bál se, že mi nějak ublížil. Nevím si rady