Trhlinka kolem poševního vchodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4634
17.4.16 21:28
@Anonymní píše:
@Lucikule mam doma gel z dubove kury, můžu použít i na takove trhlinky nebo jen v oblasti konečníku?

Já právě používala dubovou kůru na hojení jizvy po nástřihu a bylo to nejlepší, co jsem zkusila. A trhlinka mi přijde skoro to samé. Do dvou tří dnů to bylo v pohodě a to jsem se s tím trápila předtím několik týdnů.
Ale jak jsem psala, mně víc zabíral samotný odvar, gel byl slabší. Ale za zkoušku nic nedáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
17.4.16 23:37

Tak tohle se mi dělalo při kvasinkové infekci. Ona může být slabá bez dalších příznaků jako je výtok nebo svědění a může se projevit jako oslabená sliznice. Ty tvoje pocity znám… jauvajs! Přeléčit léky na mykózu, čípky i krém a partnera taky. Potom nasadit něco na obnoveni přirozené mikroflory. Mě se osvědčil Gynocaps.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.2.22 08:28

Ahoj holky, obnovuji. Před týdnem jsem měla sex, potom jsem cítila určitý diskomfort dole - říkala jsem si že to bude asi odřeninka… Jenže se to zhoršil - velká bolest a pálení při čůrání :zed:
Dneska jsem byla na gyndě a prý je to jen trhlinka a že se to spraví samo, doporučila mi oplachovat rosalginem. Já ještě mažu dubovou kůrou, tu jsem používala po porodu.
Máte ještě nějaké doporučení? A za jak dlouho se vám to zahojilo? Když jsem tu četla něco o měsíci tak jsem málem upadla, doktorka říkala tak týden :think:

• Citovat
  • Upravit
646
21.2.22 08:46

Nedávno 4letá dcerka spadla na bruslení pipkou přímo na takovou kovovou trojnožku, které se držela. Hrozný pláč, ale najednou přestala a bruslila ještě hodinu, na nic si nestěžovala. Jenže doma šla čůrat a šílená bolest, pálení a pláč. Tak jsem ji zkoukla a měla taky trhlinku přímo u poševního vchodu. Volala jsem na pohotovost kde mi řekli, že pokud je to malinké (né na šití) a nekrvácí to tak se s tím nic nedělá. Jen jsem ji více omývala aby byla stále čistá a osušovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
21.2.22 08:47

A měla ji tak 3 - 4 dny. Ale to pálení při močení jen ten den toho úrazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí