Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den maminky, zajímalo by mne jestli se někdo nesetkal s podobným problémem. Mám dcerku 18 měsíců. Už tři týdny se u dcery potýkame s nechutenstvím a šílenou protivnosti. Man podezření, že prodělala pátou nebo šestou nemoc před třemi týdny. Minuly týden bylo ockovani na skalničky a od neděle měla dcera neustále teplotu 38,5. Tak jsme šli ve středu k dr. Kde mi bylo sděleno že horečka po 5ti dnech z očkování být nemůže. Vzala dcerce CRP. To bylo 34 ale co je horší, zjistili ji 70 hg. Je příšerně chudokrevna. Přitom se snažím do ní cpát vše horem dolem, ale od všeho sní tak 4 lžičky. Dále ji zjistila zánět dasne, asi stoličky. Nevím. Nasadila železo a kyselinu listovou. Horečky už nemáme, ale dcera je strašně protivná. Pořád na rukou jak není po jejím pořád pláče. Je to normální…děkuji. ![]()
To může být všechno se vším..únava z očkování (přecejen je to živá vakcína) do toho nasedl nějaký ten infekt, anemičťí lidé se i rychle unavi a jestli ji do toho rostou ještě ty stoličky tak má nárok být protivná…
Když by mi takovou dobu nebylo dobre tak bych byla taky protivná.