Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, my máme Leonardo DX 3v1 a byla bych spokojená. Jezdí pěkně, je poměrně lehká, dobře ovladatelná..
Problém je, že zhruba po 2 měsících běžného ježdění se na předním kole „vytahala“ guma, kterou jsou kola z části potažena. Ono to jízdě moc nebrání, jen občas to zadrhne. Vadí mi ale, že poměrně drahá tříkolka vykazuje závadu už po 2 měsících.
Mohla bych to odeslat na reklamaci, jenže to bych zaplatila poštovné, neměla bych tříkolku ani peníze.. Takže to dopadne asi tak, že to opraví manžel ![]()
Kdybych se pro tříkolku rozhodovala dnes, vybrala bych kola bez gumového potažení (případně celogumová) a asi i tříkolu se šlapadly dole, nikoliv vepředu. No uvidím, jak to mladej ušlápne, ale co jsem po koupi četla, tak je to pro děti docela těžký šlapat vepředu.
Se šlapadly uprostřed jsem objevila jen zn. Oko, která je ale předražená a vypadá šíleně
.
O Leonardu jsme uvažovali, ale je všude vyprodaný a zřejmě ještě dlouho bude… Takže budu taky ráda za tipy, když už vypadá tříkolka dobře, tak nemá stupátka apod. ![]()
Dobrý den, maminky, jakou máte zkušenost s tříkolkou Ofrat Leonardo ? Chtěla bych ji koupit dceři k narozeninám… Případně mi doporučte tu, se kterou jste spokojená. Děkuji…cabotine@seznam.cz