Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj andela
Já mám slaloma 05 a su teda maximálně spokojená, polohování jde do úplného lehu (i v kolekci 06), jesli v kolekci 07 to nevím, ale myslím že ten kočár zůstaval konstrukčně stejný. Nánožník v ceně nebyl, musela sem ho teda dokoupit, stál asi osmstovek nebo tak nějak. Musím říct, že ikdyž ty kočárky vypadají skoro stejně do chicca bych nešla. Není tam polohovací opěrka pod nožky a jak nám prozradila jedna docela rázná prodavačka v obchodě: „Je to číňan, jak když vyšije“. Za chicco bych 12000 nikdy nedala.
Se slalomem jezdím rok a až na to, že musím občas promazat přední kolečko (no vlastně sem ho promazávala jen jednou
), tak maximální spokojenost.
Pevné nervy při výběru ![]()
Ahoj,
já mám Slaloma 06 a max. spokojenost
. Mám kolekci O6 - červený, nánožník jsem si musela dokoupit
stál okolo 900 ,– ( už si nepamatuju ). Opěrka u sporťáku jde sklopit skoro úplně do roviny. Potah je takový víc šusťákovější , takže nešisuje jako u kolekce 05
Pláštěnka na sporťák byla v ceně, na autosedačku a korbu jsem si dokoupila univerzální. Hlavně se sporťák hezky skládá a vejde se i do kufru malého auta ( Favorit
). Fakt jsem s ním max. spokojená.....
Bibinka
No jo, toho jsem si nevšimla že chicco nemá polohovatelnou opěrku nožiček … tak v tom případě je volba jasná a půjdu teda asi do Jané, no …
Ale řeknu vám, že závidím našim matkám, které s kočárama neměli takové problémy … na trhu jeden model a ber nebo nech být
![]()
Ahojka maminy,
Dloooouho jsem bádala a zkoumala kočáry, až jsem vybádala Jané slalom pro a Chicco S3. Oba se mi zdají dobré, a teď který z nich vybrat????
U Jané myslím že kolekce 07 jsem četla že nejde úplně do lehu opěrka zad. Jde to i u kolekce 06??
)
Taky jsem koukala na příslušenství a nevím zda nánožník je ke sporťáku Jané automaticky nebo ho musím dokupovat??
U Chicca se mi líbí oboustraný potah - fleesový na zimu z druhé strany prodyšný na léto, a má i větší příslušenství, tzn nánožník, pláštěnku …
Na „živo“ jsem neviděla ani jeden kočár, takže soudím jen dle obrázků a informace mám jen o Jané ( je nějaký oblíbený
Už mě nic nenapadá na co se optat … Snad jen že dle informací na netu je chicco lehčí než Jané což by bylo taky plus pro něj. Poradíte nebo aspoň pomůžete s výběrem???
Moc díky předem za jakýkoliv názor. Andělka