Trouba peče více po okrajích

3383
31.12.15 15:37

Trouba peče více po okrajích

Ahoj holky, mám rok starou troubu a poslední dobou peče okraje více než prostředek. A to ať už peču na horkovzduch nebo normálně vrch a spodek, prostředek je vždy nedopečený, nebo málo upečený než kraje. Dříve to trouba nedělala, mám značku Mora. Nevíte čím to je?? Nemáte někdo stejný problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
982
31.12.15 15:52

Mám stejnou značku trouby a stejný problém, moje je sice už stará, ale dělá to od samého začátku. Peče rychleji z jedné strany, z mého pohledu je to z prava. Nejvíc je to poznat u cukroví. Většinou musím plech uprostřed pečení otočit a nebo ty krajní kousky odebrat dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
31.12.15 15:55

Je to značkou MORA. Myslím to smrtelně vážně. Teď se začněte modlit, aby vám neodešla těsně po záruce jako mě.

• Citovat
  • Upravit
982
31.12.15 15:58

@bamba
Já už jí mám od 97 r. a pořád jede stejně :) i s těmi kraji rychleji upečenými.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
31.12.15 16:04

Přesně, z pravé strany peče více než z levé a taky peče více ze předu, jak jsou dvířka. štve mě to, protože to tak nedělávalo.. Mám to reklamovat?? Už jednou byla na reklamaci kvůli programu. Sekla se a nejela, tak nám program odpojily a funguje už jen jako klasická trouba bez programu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
31.12.15 16:05
@MaJiKa píše:
@bamba
Já už jí mám od 97 r. a pořád jede stejně :) i s těmi kraji rychleji upečenými.

No jo, to byla ještě trochu lepší kvalita. Mě se loupal smalt, fakt děs. Do Mory bych už nikdy nešla.

• Citovat
  • Upravit
982
31.12.15 16:12

@bamba Ale už jen asi na chvilku, protože za pár let po mně si jí koupila tchyně a té se na ní začalo všechno kazit hned :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
31.12.15 16:18
@LLenule111 píše:
Přesně, z pravé strany peče více než z levé a taky peče více ze předu, jak jsou dvířka. štve mě to, protože to tak nedělávalo.. Mám to reklamovat?? Už jednou byla na reklamaci kvůli programu. Sekla se a nejela, tak nám program odpojily a funguje už jen jako klasická trouba bez programu.

To nemyslíš vážně, že ti při reklamai odpojili něco, co tam za nějakým účelem je. S tím bych teda nesouhlasila. Reklamuj a trvej na kompletní opravě.

• Citovat
  • Upravit
bamba
31.12.15 16:21
@MaJiKa píše:
@bamba Ale už jen asi na chvilku, protože za pár let po mně si jí koupila tchyně a té se na ní začalo všechno kazit hned :cert:

Ani mi nemluv, kdybys tu mou troubu viděla, tak si myslíš, že ji mám 100let. Nejdřív ten smalt a pak rupla žárovka a trouba už nepekla, ale pálila. Prostě odešlo všechno ovládání.

• Citovat
  • Upravit
3383
31.12.15 16:47

@bamba Já už na to kašlu, pořád jsem čekala na opraváře, až koupí nahradní součátky a troubu opraví. Jednou se cosi pokazilo na programu a pak program celej kyksnul..tak program odpojily úplně, abych mohla normálně péct. Program jsem stejně nevyužívala. Ale to jsem si pak mohla koupit už zrovna troubu bez programu že jo.. Byla jsem ráda, že aspoň můžu péct..a teď zase jinej problém..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
31.12.15 17:10

A která značka je lepší než Mora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
31.12.15 17:35
@trckaludmila22 píše:
A která značka je lepší než Mora?

Jakákoliv, momentálně mám amicu, ale teprve týden.

• Citovat
  • Upravit
bamba
31.12.15 17:36

@LLenule111 Právě,žes ty funkce zaplatila, kdybys chtěla obyčejnou, mohlas pár tisíc ušetřit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max