Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky, chci si změnit trvalý pobyt, zatím jsem ho měla u mamky, a teď si ho chci dát do podnájmu. Neví někdo, jeslti musím jít rovnou na nový městský úřad, nebo jestli musím nejprve tam, kde mám TP teď díky ![]()
Rovnou na městský úřad do místa, kam se budeš přihlašovat. Tím, že tě přihlásí k TP, tě automaticky odhlásí v místě původního bydliště.
Tam, kde se chceš hlásit, tam si dojdeš. Ale budeš k tomu potřebovat „nabývací titul“. Jen na požádání Ti TP nedají.
@slavuska1 píše:
Ahojky, chci si změnit trvalý pobyt, zatím jsem ho měla u mamky, a teď si ho chci dát do podnájmu. Neví někdo, jeslti musím jít rovnou na nový městský úřad, nebo jestli musím nejprve tam, kde mám TP teď díky
stačí na nový úřad a určitě sebou mit najemni smlouvu ![]()
Ahoj ja si ted v lednu menila trvaly pobyt - dosla jsem na urad meho noveho bydluste spolu s najemni smlouvou na zaklade ktere mi TP udelali. U me jeste chteli adresu majitele nenovitosti, avy ho obeslali; ze si v byte delam s rodinou TP
Rovnou na nový - s sebou majitele nebo jeho ověřený souhlas.
@Kallkapa píše:
Rovnou na nový - s sebou majitele nebo jeho ověřený souhlas.
jseš si tím jistá? já právě slyšela že majitel k tomu potřeba není
náš majite s tím problém nemá, ví o tom, ale bydlí mimo Prahu, takže se mi ho nechce otravovat
@slavuska1 píše:
Super, děkuji všemjseš si tím jistá? já právě slyšela že majitel k tomu potřeba není
náš majite s tím problém nemá, ví o tom, ale bydlí mimo Prahu, takže se mi ho nechce otravovat
Ano jsem. Pokud Ty jsi si jistá, že se jedná o PODNÁJEM jak zmiňuješ. Pokud by to byl nájem, stačila by nájemní smlouva ![]()
@slavuska1 píše:
Super, děkuji všemjseš si tím jistá? já právě slyšela že majitel k tomu potřeba není
jestli jsem to dobře pochopila, tak u nájemní smlouvy majitel potřeba není, u podnájemní ano.
A.
@Kallkapa píše:
Ano jsem. Pokud Ty jsi si jistá, že se jedná o PODNÁJEM jak zmiňuješ. Pokud by to byl nájem, stačila by nájemní smlouva
tak máme nájemní smlouvu, ale říkám tomu že jsme v podnájmu
ale máme klasickou smlouvu, tak snad bude stačit ta ![]()
@slavuska1 píše:
tak máme nájemní smlouvu, ale říkám tomu že jsme v podnájmuale máme klasickou smlouvu, tak snad bude stačit ta
Pokud jí máte sepsanou přímo s majitelem - tak ano stačí.
Ahoj holky chtela jsem se vas zeptat. Nevite jestli se muzu prihlasit na jiny mestsky urad jako na trvaly i kdyz v tom meste jeste nebydlim a jsem samotna matka? Dekuju za odpoved