Trvalý pobyt - změna

31672
10.4.13 12:49

trvalý pobyt změna

Ahojky, chci si změnit trvalý pobyt, zatím jsem ho měla u mamky, a teď si ho chci dát do podnájmu. Neví někdo, jeslti musím jít rovnou na nový městský úřad, nebo jestli musím nejprve tam, kde mám TP teď díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17363
10.4.13 12:52

Rovnou na městský úřad do místa, kam se budeš přihlašovat. Tím, že tě přihlásí k TP, tě automaticky odhlásí v místě původního bydliště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
10.4.13 12:53

Rovnou na novy prislusny urad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
10.4.13 12:56

Tam, kde se chceš hlásit, tam si dojdeš. Ale budeš k tomu potřebovat „nabývací titul“. Jen na požádání Ti TP nedají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
10.4.13 12:58
@slavuska1 píše:
Ahojky, chci si změnit trvalý pobyt, zatím jsem ho měla u mamky, a teď si ho chci dát do podnájmu. Neví někdo, jeslti musím jít rovnou na nový městský úřad, nebo jestli musím nejprve tam, kde mám TP teď díky :kytka:

stačí na nový úřad a určitě sebou mit najemni smlouvu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
10.4.13 12:59

Ahoj ja si ted v lednu menila trvaly pobyt - dosla jsem na urad meho noveho bydluste spolu s najemni smlouvou na zaklade ktere mi TP udelali. U me jeste chteli adresu majitele nenovitosti, avy ho obeslali; ze si v byte delam s rodinou TP

• Citovat
  • Upravit
4630
10.4.13 13:00

Hlavně s tím musí souhlasit pronajímatel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
10.4.13 13:06

Rovnou na nový - s sebou majitele nebo jeho ověřený souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
10.4.13 13:12
Super, děkuji všem :kytka:
@Kallkapa píše:
Rovnou na nový - s sebou majitele nebo jeho ověřený souhlas.

jseš si tím jistá? já právě slyšela že majitel k tomu potřeba není :nevim: náš majite s tím problém nemá, ví o tom, ale bydlí mimo Prahu, takže se mi ho nechce otravovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
10.4.13 13:13
@slavuska1 píše:
Super, děkuji všem :kytka:jseš si tím jistá? já právě slyšela že majitel k tomu potřeba není :nevim: náš majite s tím problém nemá, ví o tom, ale bydlí mimo Prahu, takže se mi ho nechce otravovat

Ano jsem. Pokud Ty jsi si jistá, že se jedná o PODNÁJEM jak zmiňuješ. Pokud by to byl nájem, stačila by nájemní smlouva ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
10.4.13 13:14
@slavuska1 píše:
Super, děkuji všem :kytka:jseš si tím jistá? já právě slyšela že majitel k tomu potřeba není :nevim: náš majite s tím problém nemá, ví o tom, ale bydlí mimo Prahu, takže se mi ho nechce otravovat

jestli jsem to dobře pochopila, tak u nájemní smlouvy majitel potřeba není, u podnájemní ano.
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
10.4.13 13:16
@Kallkapa píše:
Ano jsem. Pokud Ty jsi si jistá, že se jedná o PODNÁJEM jak zmiňuješ. Pokud by to byl nájem, stačila by nájemní smlouva ;)

tak máme nájemní smlouvu, ale říkám tomu že jsme v podnájmu :D ale máme klasickou smlouvu, tak snad bude stačit ta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
10.4.13 13:18
@slavuska1 píše:
tak máme nájemní smlouvu, ale říkám tomu že jsme v podnájmu :D ale máme klasickou smlouvu, tak snad bude stačit ta :)

Pokud jí máte sepsanou přímo s majitelem - tak ano stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
10.4.13 13:20

@Kallkapa máme :palec: díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
14.1.14 09:56

Ahoj holky chtela jsem se vas zeptat. Nevite jestli se muzu prihlasit na jiny mestsky urad jako na trvaly i kdyz v tom meste jeste nebydlim a jsem samotna matka? Dekuju za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí