Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To ti ale nikdo neřekne. Testy sílí, takže se něco děje, ale jestli se to děje správně, to teprve zjistíš…
Já nechci být škarohlíd, ale měla jsem to takhle taky a skončilo to jako ZT, afetalní vejce. Ale to neznamená že to bude i tvůj případ… Hodně napoví jak poroste hodnota HCG. Přeji hodně štěstí ať to dopadne dobře ![]()
Ze začátku test sílí obden…což dle foto splnujes…to jestli to bude ok nebo ne ti neřekne nikdo…na špinění si můžeš vzít Ascorutin
Me opravdu dost zesilil test az 18dpo. Bud v klidu, nestresuj se, testy sili ![]()
Dnes mám 4 den zpoždění a výsledky takové 🤷 tak nevím co si otom myslet..
@Domi1998 to je Dr max? Rid se clearblue nebo si kup ještě mama test. Dr max mi ukazuje o dost slabší čárky než ten od gs
@Domi1998 píše:
Dnes mám 4 den zpoždění a výsledky takové 🤷 tak nevím co si otom myslet..
@Anonymní píše:
@Domi1998 to je Dr max? Rid se clearblue nebo si kup ještě mama test. Dr max mi ukazuje o dost slabší čárky než ten od gs
Ano, zítra zkusím. S přítelem se o miminko nepokoušíme, takže by to musela být opravdu ta kapka 😃 jen bych už teď byla zklamaná kdyby to těhotenství nebylo 😔 břicho mě teda zatím bolí jako při ms
Dobrý den od pátku 11 DPO testuji, posledni je 14 DPO dnes. Hodnota krve v pátek byla 23. Je to na dobre ceste nebo sílí pomalu? Od 11 dpo slabe ruzove spinim.