Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je to velice jednoduché. Zopakuj test. Když bude i teď negativní, nachystej si vložky.
To sme mam ted vcera bolest jak kdyby jsem to mela dostat a nebo me mel vzit slepak :-/ testy stale negativni a uz jsem 11dni po vyvolavacce a porad nic :-/
@Mishel2020
A těhotná tedy nejste a jiný zdrav. Problém nemáte. Mně je divné, že mam všechny příznaky a MS nikde a test neg.
Nn žádné problém nemám. To je mi právě také záhada. I teď digitální negativní 😔 😔
@Mishel2020 a co na to gynekolog…? Já normálně zpoždění nemivam právě… Tak jsem se bála, ale udělala asi třikrát test a nic.
@Anonymní píše:
@Mishel2020 dejte pak prosím vědět
Určitě dám
![]()
Já měla u obou těhotenství negativní testy až do třetího měsíce
Lidské tělo je občas zvláštní ![]()
Mampodobny problém. Ale jsem 56dc..
53dc slabé splnění jen po utření asi 3× a od té doby nic
Prsa bolí, záda a sem tam bolest podbřišku…
Testy negativní naposledy jsem dělala kolem 45dc
Jsem na tom ted podobne. Uz tyden citim pms, ktery bezne nemam, 3 dny zpozdeni a test negtivni. Nesnazime se, jen prerusovani. Stres nebyl, vzdycky jsem to mela jak hodinky 34-35 dnu. POckam jeste par dni a pak holt na gyndu. Je mi 34.
@Anonymní píše:
Jsem na tom ted podobne. Uz tyden citim pms, ktery bezne nemam, 3 dny zpozdeni a test negtivni. Nesnazime se, jen prerusovani. Stres nebyl, vzdycky jsem to mela jak hodinky 34-35 dnu. POckam jeste par dni a pak holt na gyndu. Je mi 34.
Jak píšeš ještě bych počkala 3 dny ještě nic není
Dobrý den, prosím Vás. Test jsem si zkusila udělat 2 dny po vynechání MS - negativní. MS jsem měla dostat 9. 8… 6. 8. Už jsem cítila trochu bolesti v podbřišku. Příprava na MS!!! MS nepřišla, mám dost bolavá i natekla prsa, bradavky jak dudlíky, citlivé. Podbrisek i dole mě bolí jak kdybych MS už měla. Ale ne celodenní. Pořád koukám zda UŽ, jenže MS stále nic. Příznaky prostě jak při bolestivé MS, jenže bez ní. S přítelem provozujeme nechráněny prerusovany sex - ano vím, že spolehlivost je všelijaká. K tomu mám trochu takový hlenovity bílý „výtok“ ne moc. MS jsem měla vždy přesně na den. Dle aplikace v telefonu. K dr jsem se nedovolala, psala jsem tedy alespoň email, tak uvidíme na kdy mě objedná. Občas trpím i na cysty, ale je mi divné, kdyby zpoždění způsobila třeba cysta na vaječníku, že bych k tomu měla všechny ty menstruační příznaky. Únava, tezkost, nafoukla, bolest prsou, citlivé bradavky atd… Měla jsme to takhle některá? Test tesne po vynechani neg. A tyto příznaky a MS se nedostavila a byla jste těhotná??? Dekuji