Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě se první zvětšila prsa a byla taková natekla, takže to příznak těhotenství byt muže, ale musis počkat a testovat pokud se nedostavi ms ![]()
Bolest prsou v těhotenství sice bývá, ale když jsi měla normální menstruaci a těhotenský test je negativní, z minulého cyklu těhotná nejsi. Příčina bolesti prsou bude v něčem jiném, ale v čem, to ti nepovím. Bývá to typický příznak PMS, ale to u tebe časově nesedí, takže nevím. Každopádně můžeš být těhotná z tohohle cyklu, to uvidíš.
Zdravím,
mám takový dotaz. Vím, že jich u tu pár je, ale žádný který by řešil můj problém - nebo jsem jej nenašla.
S manželem jsme měli pohlavní styk 13.7. V tento den jsem měla plodné dny. 22.7. jsem začala špinit a špinění trvalo do menstruace která přišla 26.7. a trvala jako vždy týden. Od 25.7. mě začala bolet prsa a ta bolest trvá do dnešního dne - když sedím tak je to takové šimrání na bradavkám, ale jakmile jdu tak mám pocit že mi ty prsa upadnou. Testovala jsem se a test byl negativní. Další menstruace by měla přijít 20.8. Měla to některý z vás takto a může se i přesto jednat o začínající těhotenství. Děkuji všem za názory.