Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já taky ne. Testuj se po vynecháni menstruace. No aspoň jsme se dozvěděli, kdy u vás bylo tuleníčko ![]()
@Russet vždyť píše že MS měla přijít 7.8. 😃
Ja teda vykoukam ducha skoro vždycky, ale tady nic
@Asiina píše:
@Russet vždyť píše že MS měla přijít 7.8. 😃
Ja teda vykoukam ducha skoro vždycky, ale tady nic
Tak to jsem přehlédla. Zato čárku po 4 dnech zpoždění bychom přehlédnout už nemohly.
Jestli jsi presvedcena, ze jsi ovulaci mela 1.8., tak jestli nemas LF 6 dni, tak to nemuzes brat jako zpozdeni a hadat z toho tehotenstvi.
Test negativni, ale tak to 10 DPO je vcelku normalni, i kdybys tehotna byla.
@Anonymní píše:
Sex byl 1.8., ms mela dorazit 7.8., dneska 11.8. duch na testu, tak snad se zadarilo 🙂 :slight_smile: takze 10 dpo
Dle mého názoru negativní test, počkej pár týdnů.
@Russet píše:
Tak to jsem přehlédla. Zato čárku po 4 dnech zpoždění bychom přehlédnout už nemohly.
Jako 10 DPO byva duch nevyfotitelny.
Pokud mela posunutou ovulaci, tak zadne zpozdeni nema, je tak den pred MS.
Otazka je, jestli vi by kdy byla ovulace, spermie preziji az 5 dni. Podle sexu se to neda brat.
Test je negativni, jestli byl v mesici ale jediny sex, a to toho 1. tak je brzy..treba se ti prodlouzil cyklus, v tom pripade bude duch na testu, mozna, tak za dva dny, spis za 4…ovsem standardne, 3 dny po vynechani ms, by tento test znamenal, ze nic…vynechani ms ma mnoho duvodu a spis, nez tehotenstvi, je to casto neco jineho
10 dpo. Jiný styk nebyl. Určitě to možné je. Testování bylo před příchodem MS. Nyní 12 tt. ![]()
@Sharon97 píše:
10 dpo. Jiný styk nebyl. Určitě to možné je. Testování bylo před příchodem MS. Nyní 12 tt.
Ja mela taky mini ducha 10 DPO. A MS uz mela 5 dni zpozdeni.
@Anonymní píše:
Ja mela taky mini ducha 10 DPO. A MS uz mela 5 dni zpozdeni.
Nejspíš neměla MS 5 dní zpoždění. 5 dní dlouhá luteální fáze, během které by došlo k úspěšnému uhnízdění, totiž není úplně pravděpodobná varianta (méně pravděpodobné, než že MS měla prostě ten měsíc přijít později).
Sex byl 1.8., ms mela dorazit 7.8., dneska 11.8. duch na testu, tak snad se zadarilo 🙂 :sl
ight_smile: takze 10 dpo