Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A tak je to holky stejne jedno, zakladatelka se nepta, zda vidime ducha nebo ne, nepta se na nic, dalsi diskuze o ho*ne ![]()
@DandátkoP žejo, dřív se aspoň ptaly jestli ducha taky vidíme (v 90 % ne
), tady se rovnou nad negativním testem jásá, hurá bude mimísek ![]()
@SlečnaDahlia píše:
Nejspíš neměla MS 5 dní zpoždění. 5 dní dlouhá luteální fáze, během které by došlo k úspěšnému uhnízdění, totiž není úplně pravděpodobná varianta (méně pravděpodobné, než že MS měla prostě ten měsíc přijít později).
@SlečnaDahlia píše:
Nejspíš neměla MS 5 dní zpoždění. 5 dní dlouhá luteální fáze, během které by došlo k úspěšnému uhnízdění, totiž není úplně pravděpodobná varianta (méně pravděpodobné, než že MS měla prostě ten měsíc přijít později).
Samozřejmě, to byla narazka na ty co porad rikaji testovat po zpozdeni. Na zpozdeni nezalezi, dulezita je ovulace a lutealni faze.
Zdravím,
chtěla bych poprosit o radu. Nikdy jsem nebyla těhotná ani nezkoušela těhotenský test. Dnes prvně, schválně jsem vyzkoušela každý test od jiné firmy. Nevím, jak mám chápat tento výsledek, dvě čárky vidím, ale jsou světloulinké. Takže asi negativní? Předem děkuji za radu.
@Anonymní píše:
Zdravím,
chtěla bych poprosit o radu. Nikdy jsem nebyla těhotná ani nezkoušela těhotenský test. Dnes prvně, schválně jsem vyzkoušela každý test od jiné firmy. Nevím, jak mám chápat tento výsledek, dvě čárky vidím, ale jsou světloulinké. Takže asi negativní? Předem děkuji za radu.
Seš troll?
@Anonymní píše:
Zdravím,
Pozitivní..neeeeeeext ![]()