Je tam druhá čárka, početí týden před ms

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1567
11.8.21 08:32

Ducha vidím (při zvětšení fotky) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10928
11.8.21 08:48

A tak je to holky stejne jedno, zakladatelka se nepta, zda vidime ducha nebo ne, nepta se na nic, dalsi diskuze o ho*ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
11.8.21 09:10

@DandátkoP žejo, dřív se aspoň ptaly jestli ducha taky vidíme (v 90 % ne :mrgreen: ), tady se rovnou nad negativním testem jásá, hurá bude mimísek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.21 11:16
@SlečnaDahlia píše:
Nejspíš neměla MS 5 dní zpoždění. 5 dní dlouhá luteální fáze, během které by došlo k úspěšnému uhnízdění, totiž není úplně pravděpodobná varianta (méně pravděpodobné, než že MS měla prostě ten měsíc přijít později).
@SlečnaDahlia píše:
Nejspíš neměla MS 5 dní zpoždění. 5 dní dlouhá luteální fáze, během které by došlo k úspěšnému uhnízdění, totiž není úplně pravděpodobná varianta (méně pravděpodobné, než že MS měla prostě ten měsíc přijít později).

Samozřejmě, to byla narazka na ty co porad rikaji testovat po zpozdeni. Na zpozdeni nezalezi, dulezita je ovulace a lutealni faze.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.8.21 18:40

Rada

Zdravím,
chtěla bych poprosit o radu. Nikdy jsem nebyla těhotná ani nezkoušela těhotenský test. Dnes prvně, schválně jsem vyzkoušela každý test od jiné firmy. Nevím, jak mám chápat tento výsledek, dvě čárky vidím, ale jsou světloulinké. Takže asi negativní? Předem děkuji za radu.

• Citovat
  • Upravit
10928
25.8.21 18:50
@Anonymní píše:
Zdravím,
chtěla bych poprosit o radu. Nikdy jsem nebyla těhotná ani nezkoušela těhotenský test. Dnes prvně, schválně jsem vyzkoušela každý test od jiné firmy. Nevím, jak mám chápat tento výsledek, dvě čárky vidím, ale jsou světloulinké. Takže asi negativní? Předem děkuji za radu.

Seš troll?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
25.8.21 21:57
@Anonymní píše:
Zdravím,
chtěla bych poprosit o radu. Nikdy jsem nebyla těhotná ani nezkoušela těhotenský test. Dnes prvně, schválně jsem vyzkoušela každý test od jiné firmy. Nevím, jak mám chápat tento výsledek, dvě čárky vidím, ale jsou světloulinké. Takže asi negativní? Předem děkuji za radu.

Pozitivní..neeeeeeext :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital