Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj no tak když jsme se snažili my tak jsem měla příznaky každý měsíc. Člověk jak se hodně pozoruje tak vidí těhotenske příznaky všude. Nakonec to ale vyšlo
tak přeju hodně štěstí ať vám to taky vyjde ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj no tak když jsme se snažili my tak jsem měla příznaky každý měsíc. Člověk jak se hodně pozoruje tak vidí těhotenske příznaky všude. Nakonec to ale vyšlotak přeju hodně štěstí ať vám to taky vyjde
To je pravda, ze se vic pozoruju ![]()
Tak uvidime, jestli MS prijde ![]()
Moc dekujeme ![]()
Budeš muset počkat ten týden, teď testovat smysl vůbec nemá a i na příznaky je brzo. Nicméně pokud se hodně sleduješ, tak si ty příznaky vsugerujes. Vím o čem mluvím, psychika je silná, jenom v tvé hlavě si můžeš vyrobit nevolnosti, bolesti břicha a podobné.
@Kriss Tina snazim se na to tolik neupinat, abych pak nebyla zklamana, ale moc se tomu porucit neda. Urcite uz ale testovat nebudu a pockam ![]()
Také čekám 16. MS a doufám, že nepřijde. Test jsem nedělala a snad vydržím co nejdéle 🙂 testovat dříve nemá smysl.
Chodí se rodina, proto anonym.
@Anonymní píše:
Také čekám 16. MS a doufám, že nepřijde. Test jsem nedělala a snad vydržím co nejdéle 🙂 testovat dříve nemá smysl.
Chodí se rodina, proto anonym.
Tak budu moc drzet palce, at neprijde ![]()
A neco na sobe uz taky pozorujes? ![]()
@Anonymní píše:
Tak budu moc drzet palce, at neprijde
A neco na sobe uz taky pozorujes?
Trochu mě bolí prsa a podbřišek, ale to mám před každou menstruací. Nechci se na nic upínat, až bude správný čas, miminko si k nám cestu najde ![]()
@Anonymní píše:
Trochu mě bolí prsa a podbřišek, ale to mám před každou menstruací. Nechci se na nic upínat, až bude správný čas, miminko si k nám cestu najde
Tak budu rada, kdyz se sem pak ozves, jak to vyslo ![]()
@Anonymní píše:
Tak budu rada, kdyz se sem pak ozves, jak to vyslo[/citace
Napíšu a doufám, že se obě budeme radovat z pozitivních testů
@Anonymní píše:@Anonymní píše:
Tak budu rada, kdyz se sem pak ozves, jak to vyslo[/citaceNapíšu a doufám, že se obě budeme radovat z pozitivních testů
Taky doufam
promin. Hele zazila to kazda, jakmile se zacnes snazit, najednou mas kazdy mesic priznaky, zacne se ti zpozdovat ms, proste psychika no. Do MS mas daleko, vubec bych ted nepremyslela o těhotenství. I kdybys mela nakonec byt těhotna uz tento cyklus, s největší pravděpodobností by embryo ještě nebylo uhnizdene.
@Villanelle píše:promin. Hele zazila to kazda, jakmile se zacnes snazit, najednou mas kazdy mesic priznaky, zacne se ti zpozdovat ms, proste psychika no. Do MS mas daleko, vubec bych ted nepremyslela o těhotenství. I kdybys mela nakonec byt těhotna uz tento cyklus, s největší pravděpodobností by embryo ještě nebylo uhnizdene.
Po pravde jsme tomu nechavali volny prubeh uz driv, a takove priznaky jsem ani jednou nemela. Vylozene snazit jsme se zacali az ted. Mam to tak, ze je mi jedno, jestli se zadari ted, nebo az za rok. Pozorovat jsem se zacala az kdyz me zacaly bolet prsa
No uvidime, bud jsem, nebo nejsem. Pockam si ![]()
Ahojky,

potrebuji se tu sverit a precist si treba i vase zkusenosti.
Posledni MS byla 17.7.2021, pote jsme se s manzelem zacali snazit o miminko. Ovulaci jsem si nehlidala, takze nedokazu rict, kdy presne byla. Cca od 4.8. me boli v podbrisku a zacala me bolet prsa. Ze zacatku me prsa bolela malo, ale kazdy den je to intenzivnejsi bolest (vecer vzdy vetsi nez rano) a obcas odpoledne a vecer mivam lehounke nevolnosti.
Dnes jsem to uz nevydrzela a odpoledne si udelala test, neprekvapilo me, ze test byl negativni. Dalsi MS ma prijit 16.8.21. Tak jsem ted napnuta jak ksandy.
Mela jste to nektera podobne?
Uzira me, ze se nemohu nikomu sverit, tak alespon sem