Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, chtěla bych se zeptat, kdy jste oznámili příteli nebo manželovi, že jste v tom. Oznámili jste už i ducha nebo jste čekali na // plné? Děkuju za každou odpověď 😊 ![]()
Příspěvek upraven 08.08.21 v 18:01
Vždy jsem testovala az kdyz uz tam stejně hned byly dve silne carky. Zalezi co to je duch, tady 99procent duchu jsou v negativu viditelne rysky ![]()
@Lalalili píše:
Takhle mi včera vyšel duch 😊
A už ti mešká menstruace? Dřív bych to nesdílela
No jejej a jak, ale jelikož jsem vysadila HA tak jsem si říkala, že to bude dlouho rozhozené. Proto jsem čekala jestli ještě nepřijde a zatím se nedostavila
@JancaS84 píše:
To není duch, ale pozitivní test.
Ale do druhého dne to trochu vybledlo to nevadí? Omlouvám se, ale nikdy jsem se o to nezajímala a teď ve všem tapu.
Já jsem duchy nelovila, počkala jsem na vynechanou menstruaci a pak jsem manželovi řekla, že jdu testovat. Už jsem to někam psala - oba ze zkušeností našich i našeho okolí velmi dobře víme, že počuranej test neznamená dítě, natož zdravý, takže jsme to brali dost střízlivě, bez nějakých romantických oznámení.
@Lalalili píše:
Ale do druhého dne to trochu vybledlo to nevadí? Omlouvám se, ale nikdy jsem se o to nezajímala a teď ve všem tapu.
Udělej teda ještě ráno a pak mu to řekni. Že vybledne je normální, jak zaschne ta barva tak to ztratí tu intenzitu.
@Lalalili píše:
Nevadí vubec. A ja to muzi rekla hned, ale my si rikame asi fakt vsechno, takze by mi bylo divny to tajit. Ze to jeste nemusi vyjit jsme vedeli oba.
Nikdy jsem nelovila duchy (co to jsem zjistila az ve 2 letech mladsiho na emiminu
). Vzdy jsem zkousela test az kdyz MS meskala asi tyden, pak jsem to muzi oznamila. ![]()