Clearblue falesne pozitovni?

12
8.8.21 15:05

Clearblue falesne pozitovni?

Ahoj, chtela bych znát váš nazor nebo zkušenosti.
Rok se s manželem snažíme o druhe dítě. Před mesicem jsem zacala brat clostilbegyt 1 -0-1 a ultrogestan 1 denne… v patek odpoledne jsem si delala test to jsem byla 4 po ocekavane menstruaci a byl negativni v sobotu rano jsem delala clearblue s indikaci tydnu a vysel jasne pozitivni vysledek 1 -2 tydny. Byla jsem nadsena, ale cetla jsem ze pozitivni vysledel muze byt i kvuli cyste myslite ze je to tenhle pripad? Hrozne se bojim, ze to zase nevyslo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36315
8.8.21 15:10

Těhotná jsi. Ovulace mohla být pozdeji, proto ti to test nemusel uķazat hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35420
8.8.21 15:11

Těžko říct :nevim:
Osobně si myslím, že je pravděpodobné, že jsi těhotná. Týdny odpovídají, tenhle test ukazuje, jak dlouho je žena těhotná, ne týdny těhotenství (to je o dva víc). Ovšem musí sílit stejně, jako proužky.
Nedá se dělat nic, než čekat. Držím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
8.8.21 15:14

Ten druh cysty která tvoří HCG bývá velmi málo.. ovulace mohla být později. Zkusila bych spíš papírkovy test a pak za dva dny zopakovat abys viděla jestli čárka sílí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.8.21 15:21

Děkuji všem za odpovědi snad to tentokrat vyjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
8.8.21 15:30

Já bych se prozatím jásání zdržela. Že by jsi měla po takhle vysoké dávce cb posunutou ovulaci, to není moc pravděpodobný, zato je pravděpodobná ta cysta. Takže se objednej k lékaři ať víš na čem jsi.

• Citovat
  • Upravit
12
8.8.21 16:06

@Janli na konci brezna jsem byla na ultrazvuku a nic tam nebylo. Myslis ze se mohla cysta vytvorit za 4 mesice?… a je mozne u cysty aby den predtim odpoledne byl test negativni a rano druhy den pozitivni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6752
8.8.21 16:30

Měla jsem to stejně a těhotná jsem. Takže tomuhle testu verim. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.8.21 16:35

@Petrussee dekuji za uklidneni :) zitra zavolam doktorovi doufam ze me objedna co nejdriv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
8.8.21 16:58

@Lucie018 cysta se muže udelat kdykoli během měsíce, ale myslím ze těhotná budeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
8.8.21 20:11
@Lucie018 píše:
@Janli na konci brezna jsem byla na ultrazvuku a nic tam nebylo. Myslis ze se mohla cysta vytvorit za 4 mesice?… a je mozne u cysty aby den predtim odpoledne byl test negativni a rano druhy den pozitivni?

Cysty se tvoří z folikulů, který neprasknou, takže kdykoliv po ovulaci. Uvidíš, no. Jen bych opravdu byla v tomhle případě fakt opatrná a nejásala předčasně.

• Citovat
  • Upravit
6752
8.8.21 21:17

@Lucie018 objedná tě podle poslední ms, tak za 14 dni, aby šlo něco vidět, držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.8.21 21:42

@Petrussee naposledy me objednal hned na druhy den rano na krev… urcite to nebude za 14 dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6752
9.8.21 06:59

@Lucie018 tak z krve se to potvrdí taky, ale na ultrazvuku to jde vidět později, takže jak jaký doktor no, mě na krev neposlal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6752
9.8.21 07:01

@Lucie018 pokud jsou ty testy pozitivní, tak ta krev je zbytečná, ta potvrdí akorát těhotenství, ale ne jeho průběh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí