Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky
prosím poraďte. Neplanovala jsem teď vůbec tehu a mimi. Ale bylo zpozdeni tak jsem si udělala test. A koukejte…můžu být těhotná?
![]()
Máš spozdeni, na testu viditelnou čárku, na co se ptáš? Jestli chceš gratulace, tak zaloz diskuzi, poplacejte me po ramenou a ne toto ![]()
Těhotná jsi. A sorry, ale blbá taky, když si neumíš přečíst ani návod k testu.
@AnnaP píše:
Holkyprosím poraďte. Neplanovala jsem teď vůbec tehu a mimi. Ale bylo zpozdeni tak jsem si udělala test. A koukejte…můžu být těhotná?
![]()
![]()
Tak nejspíš si souložila bez ochrany a jsi tehotna. To je překvapení.
@AnnaP píše:
Holkyprosím poraďte. Neplanovala jsem teď vůbec tehu a mimi. Ale bylo zpozdeni tak jsem si udělala test. A koukejte…můžu být těhotná?
![]()
![]()
A když si dítě neplanovala určitě selhala ochrana co? Jinak nechápu na co se ptáš? Jestli nevíš co znamenají na testu 2 čárky, přečti si znovu návod
@mamule42 minule jsem napsala toto taky a zenske me zlyncovaly, ze jsem jedovata a neprejicna. Dotazy vidite tan druhou carku, kdyz je naprosto viditelna nebo můžu byt tehotna jsou uplne mimo ![]()
To je zas otázka. Když otevřeš krabičku, tak tam je vždy takový dlouhý papír, příbalový leták, kde vyčteš všechno, co je potřeba ![]()
Holky, jen taková fakt „silly“ otázka..proč vždy slovně útočíte? Stačí říct „jo, jseš v tom“. nemusíte zrovna říkat, že je blbá..pár z nás mělo určitě taky pár „nelogických otázek“ ne? Nebo jsme tak dokonalé, že jsme z huby nevypustily žádnou blbost?