Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jsem většinou “lovec duchů” a vidím ho brzy, ale na těchto testech nevidím nic ![]()
Půjdu proti davu, přijde mi, že něco vidím na té druhé fotce… Ale může to být nějaká mžitka… Dělej si test nejdříve v den vynechání MS, před tím to opravdu nemá smysl…
@TinaAn Dobrý den chci se zeptat, dělala jsem si test a byl tam duch, udělala jsem si ve stejné moči hned druhý abych si to potvrdilo a ano opět, jenomže mi to asi za hodinu nedalo a znova, jsem si udělala test, ale byla tam už jen jedna čárka nevím co si mám o tom myslet, jak samy uvidíte na fotce @Pocahonta
@Ala2500 Tak ses napila a měla jsi o tu hodinu déle zredenejsi moč. Delej test ráno, když nejsi napitá.
@Ala2500 pokud jsi na zacatku..melo by se testovat rano..at je moc nejmene naredena..pokud ses potom napíla..a hcg jeste neni tak vysoke..je jasne ze tam uz nic moc nebude:)
@Ala2500 píše:
@TinaAn Dobrý den chci se zeptat, dělala jsem si test a byl tam duch, udělala jsem si ve stejné moči hned druhý abych si to potvrdilo a ano opět, jenomže mi to asi za hodinu nedalo a znova, jsem si udělala test, ale byla tam už jen jedna čárka nevím co si mám o tom myslet, jak samy uvidíte na fotce @Pocahonta
Já vím, že je to dost na palici (zvlášť, když je to první, vytoužené dítě), ale zkus testovat nejdříve v den vynechání MS. Pokud tam je duch, tak zkus obden a nejlépe z ranní moči, kde je hladiny hormonu hcg největší… Duch by měl sílit…
@Tykaja ale já jsem byla po noční, takže jsem vstávala kolem oběda a test jsem si dělala až po 13 h tak jsem z toho zmatená ale uvidíme ráno ![]()
Ahoj všem, chci se zeptat jestli vidíte na tomto testu aspoň ducha? Nebo nic? Pardon za anonym, nechci aby každý věděl, o co jde.