Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ala2500 píše:
@Tykaja ale já jsem byla po noční, takže jsem vstávala kolem oběda a test jsem si dělala až po 13 h tak jsem z toho zmatená ale uvidíme ráno
To je jedno, prostě si ho dělej hned jak vstanes, než se stihneš nějak víc napít.
@Ala2500 nevim, jak dlouho jsi pred ms, ale ta druha carka jde na tech hornich testech videt hezky..
Nic tam nevidím. Vynechala ti MS? Testuje se až po vynechání.
Ahoj holky, vím, měla bych počkat na další dny, ale ta netrpělivost je strašná věc, jsem 11 DPO ![]()
Vidíte tam něco? Horní je z ranní moči, spodní z odpolední. Mohl by to být duch nebo tak mohou vypadat i rysky? Nebo taky nemusíte vidět vůbec nic
Já naživo lehké stíny vidím a minulý měsíc jsem nic takového na testu nezaznamenala.. Moc děkuju ![]()
Ja tam lehce stíny vidím, 11dpo ani nejde víc cekat. Testuj Ob den dál akorát musíš v jednu dobu a jednou značkou.
@Kriss Tina Děkuju moc, já vím, musím vydržet, ale odpověď mě potěšila, tak uvidíme další dny ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, vím, měla bych počkat na další dny, ale ta netrpělivost je strašná věc, jsem 11 DPO
Vidíte tam něco? Horní je z ranní moči, spodní z odpolední. Mohl by to být duch nebo tak mohou vypadat i rysky? Nebo taky nemusíte vidět vůbec nicJá naživo lehké stíny vidím a minulý měsíc jsem nic takového na testu nezaznamenala.. Moc děkuju
Jemného ducha vidím na obou ![]()
@meduzza moc děkuju, nechci se radovat předčasně, ale taková odpověď obrovsky podpoří ![]()
Ano, něco tam je, ale stejně nevíš, jestli z toho bude mimčo. Na druhé straně to nevíš ani později v těhu, takže nebudu moralizovat, tohle brzké testování jsem taky párkrát absolvovala. ![]()