Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mam za sebou 4 tehotenstvi.. Nee vsechny skoncili dobre a tak s temito tehotenskymi testy mam zkusenosti az az ![]()
Nikdy se mi nestalo, ze by zklamaly ![]()
Ahoj holky vyšel mi 2 x pozitivní těhotenský test. Je ale rozpity je i tak pozitivní
@buterfly2 píše:
Ahoj holky vyšel mi 2 x pozitivní těhotenský test. Je ale rozpity je i tak pozitivní
@buterfly2
Je opravdu hodně rozpitý, nesmíš ho tak moc máčet. Pozitivní to je, ale zkusila bych radši ještě jeden přesně podle návodu.
Dobré ráno včera máma test pozitivní dnes test sluníčko negativní. Který je spolehlivý?
@buterfly2 Je to ten samý test v jiném balení, takže otázka je jestli je tento trst spolehlivý.
Za mě nijak zvlášť.
@Kryptozoo takže je mama test spolehlivý. Nebo si udělat ještě jeden mama test. Děkuji
@Kryptozoo píše:
@buterfly2 Je to ten samý test v jiném balení, takže otázka je jestli je tento trst spolehlivý.
Za mě nijak zvlášť.
To jsem si myslela a neni to tak, barviva ma kazdej test jinak, ted testuju a vidim ty rozdily. ![]()
@DandátkoP Já si onehdá koupila Sluníčko a ten pytlík v krabici kde jsou testy (a Mama test tam má jen natištěný název) měl na sobě nálepku Sluníčko.
Když jsem jí odlepila, na sáčku nápis Mama test.
Fakt je to on ![]()
(třeba jsi měla jen jiné šarže)
@Kryptozoo sla jsem se podivat, sarze stejny (rok tedy) na obouch testech natisteny napis, zadna samolepka a kazdy test ma jinyho distributora i. Tak nevim. A na testech vidim rozdil v barvivu, slunicko ma vic barviva.
Tak si koupím ještě jeden test a uvidím. Včera po zaschnutí testu byla vidět druhá čárka. Ale jistota je jistota ![]()
Čauky holky, jaké máte zkušenosti s testy intimed pregnanci z drogerie?? Dělá falešňáky??