Tt test intimed, duchaří?

Anonymní
1.3.19 15:12

Tt test intimed, duchaří??

Čauky holky, jaké máte zkušenosti s testy intimed pregnanci z drogerie?? Dělá falešňáky??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1.3.19 15:20

Mam za sebou 4 tehotenstvi.. Nee vsechny skoncili dobre a tak s temito tehotenskymi testy mam zkusenosti az az :lol:
Nikdy se mi nestalo, ze by zklamaly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.19 12:05

Mně ukázal falešného ducha minulý měsíc a teď zase :nevim:

• Citovat
  • Upravit
11
22.1.24 19:03

Rozpity test

Ahoj holky vyšel mi 2 x pozitivní těhotenský test. Je ale rozpity je i tak pozitivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
22.1.24 20:07
@buterfly2 píše:
Ahoj holky vyšel mi 2 x pozitivní těhotenský test. Je ale rozpity je i tak pozitivní

@buterfly2
Je opravdu hodně rozpitý, nesmíš ho tak moc máčet. Pozitivní to je, ale zkusila bych radši ještě jeden přesně podle návodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
23.1.24 07:44

TT testy

Dobré ráno včera máma test pozitivní dnes test sluníčko negativní. Který je spolehlivý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3019
23.1.24 10:50

@buterfly2 Je to ten samý test v jiném balení, takže otázka je jestli je tento trst spolehlivý.
Za mě nijak zvlášť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
23.1.24 10:57

@Kryptozoo takže je mama test spolehlivý. Nebo si udělat ještě jeden mama test. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
23.1.24 11:14
@Kryptozoo píše:
@buterfly2 Je to ten samý test v jiném balení, takže otázka je jestli je tento trst spolehlivý.
Za mě nijak zvlášť.

To jsem si myslela a neni to tak, barviva ma kazdej test jinak, ted testuju a vidim ty rozdily. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3019
23.1.24 11:19

@DandátkoP Já si onehdá koupila Sluníčko a ten pytlík v krabici kde jsou testy (a Mama test tam má jen natištěný název) měl na sobě nálepku Sluníčko.
Když jsem jí odlepila, na sáčku nápis Mama test.
Fakt je to on :nevim:
(třeba jsi měla jen jiné šarže)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
23.1.24 11:29

@Kryptozoo sla jsem se podivat, sarze stejny (rok tedy) na obouch testech natisteny napis, zadna samolepka a kazdy test ma jinyho distributora i. Tak nevim. A na testech vidim rozdil v barvivu, slunicko ma vic barviva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
23.1.24 11:37

Tak si koupím ještě jeden test a uvidím. Včera po zaschnutí testu byla vidět druhá čárka. Ale jistota je jistota ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí