Tunel, nebo kapsa na výlety?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2480
17.2.13 19:52

Tunel nebo kapsa

Ahojky,
Prosim poradte, mam 14-ti mesicniho prcka a castecne nosime (vylety verejnou dopravou, pesi tury atd). Ted pres zimu nosim na bunde, ditko je navlecene normalne na ven-v kombineze. Rada bych si na manducu poridila tunel nebo kapsu, vyuzijeme i na druhe prte, ktere se asi bude nosit vice, bude to praktictejsi. A ted moje pozadavky-celorocni vyuziti-nejlip nepromokavy, asi softsheel, s moznosti tam vepnout nebo vlozit neco tepleho, aby se to dalo na dite snadno nandat, aby se to dalo pouzit na miminko i starsi ditko, aby to melo kapsu na moje ruce, aby to slo nosit na zadech i vepredu. Koukala jsem, je hodne nabidek, ze to siji holky „na kseft“, konkretne se mi libi par veci na fleru. Ted zasadni otazka-co je lepsi kapsa nebo tunel? Nosici bundu nechci, za ty penize ji tolik nevyuziji, kazdy den nenosim.
Budu moc rada za vsechny rady, diky moc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14856
17.2.13 19:55

Nevim uplne jestli poradim…ja mam kapsu Mam, jako na miminko dopredu je dobra, ale dozadu se mi ji teda nepodarilo nastelovat. ja uz velky dite teda nosim jen v tom v cem pak normalne tape pesky, kapsa ci tunel by pro me byla zbytecna vec co bych pak nesla zvlast :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
17.2.13 20:19

Mám MaM Deluxe kapsu. Se štelováním na záda pobléem nemám, ale mám zkušenost, že starší děti nošené v šátku (ne nosítku) ji mívají celkem brzy úzkou. Prostě v šátku jsou ty nožičky více doširoka a už teď (v roce) je to tak na hraně a nožičky úplně celé schované nemá. Manžel ho ale nosí v nosítku a tam pasuje dobře.
Starší syn v roce a půl měl ten samý problém.
takže za mě je v tomhle lepší tunel, nožičky tam schováš vždycky. Navíc tobě netáhne na ledviny. Ovšem nemám s ním osobní zkušenost, nevím třeba, jestli nepadá při nošení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
17.2.13 20:22

Já jsem tunel měla, ale nějak jsem nebyla schopná ho nosit na zádech, nevím, nezjistila jsem, jak nato, takže za mě spíš ta kapsa, vyhovovala mi víc. Navíc nevím, jeslti se dělá napromokavý tunel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
4.3.15 14:57

Ahoj holky. Prosim Vas zkusenejsi o radu :-)

Dcerku, na konci brezna bude mit rok, nosim v Manduce. Mam jak nosici bundu, tak i zimni kapsu. Kapsa jiz zacina byt mala, proto uvazuji o koupi nove.

Chtela jsem se zeptat, zda ma smysl kupovat 2v1 kapsu - tzn. takovou, ktera je na leto a na zimu se da pripnout teplejsi vrstva. Vyuziji to? Na podzim a v zime uz bude urcite sama chodit. Rikala jsem si, zda by nestacilo, kdybych koupila jen nejakou letni a v pripade potreby bych ji pouzila i s budnou v zime.

Moc dekuji za rady a zkusenosti :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí