Tunika - sháním střih!!!
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Tunika - sháním střih!!!
Milé maminy, mám takovou prosbičku. Chtěla bych si ušít nějakou pěknou tuniku, protože na sebe těžko něco koupím, ale stále nemůžu narazit na žádný střih (vel. 44-46). Furt v trafice prohlížím časopisy s módou, ale nic.
Tak se vás chci zeptat, jestli některá z vás doma nemá nějaký pěkný střih nebo časopis, kde bych si ho mohla obkreslit. Předem moooc děkuji ![]()
PETRA
Příspěvek upraven 26.12.17 v 21:43
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Samotko, nechtela bys zkusit proste koupit strih z Burdy (takove ty jednotlive strihy) - prodavaji se temer v kazde prodejne s latkami .....
Vim stoprocentne, ze tam nejaky strih tuniky najdes, urcite i v tebou udavanych velikostech …
Mas to casove lepsi, nez koukat po casopisech a cekat, az se neco objevi …
Vybrat konkretni cislo si muzes napr. na webu Burdy, tam si najdes nejaky strih, pisou tam rovnou i spotrebu na jednotlive velikosti (tim si i zajistis, ze ten strih je na tvoji velikost) a je tam i krome fotky jednoduchy nacrtek …
http://www.burdafashion.com/…1270778.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdeni, super nápad, dík. Akorát neznám www. Ten tvůj odkaz je v němčině a tu já fakt neovládám. Snažím se to najít v češtině, ale zatím marně. Jinak fakt moooc dík a já jdu hledat dál.
Petra
- načítám...
- Citovat
- Zmínit