Spodní kalhotky pro holčičky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Spodní kalhotky pro holčičky
Ahoj, právě se začínáme odplínkovávat a abych malou motivovala, tak už jí oblíkám kalhotky (jakože je už velká slečna, když nosí kalhotky jako já a tak
). Mám od kámošky po holčičce asi troje a tak bych ráda přikoupila. Dívala jsem se na MMB na tyhle nebo tyto a nevím které budou vhodnější.
Není lepší, když jsou gumičky i u nohaviček, aby zezačátku případná nehoda nevypadla?
Zkušené maminky poraďte prosím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… - tyhle mi přijdou lepší, ale je to na tobě.Mě se nejvíc osvědčili kalhotky značky palomino, tuším že se prodávají v CA.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, my mame ty druhe, s temi zviratky a musim rict ze jsem byla zklamana, spatne sedeli a byly desne vysoke… a ty gumicky co jsou na obrazku tam nebyly
Terezka je dost drobna, takze jsme je darovali… ale ty prvni se mi libi
asi do nich pujdeme.
Diky za tip ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky moc vám děkuju
.
Jiti, to je fajn, že máš ty druhé vyzkoušené, protože podle obrázku vypadají suprově. Ale jak říkáš sama, někdy foto a realita jsou 2 naprosto odlišné věci
.
A v CA vychází cenově kalhotky na kolik? Taky jsem na ně myslela, ale nevím, kdy se tam dostanu, teď v nejbližší době asi ne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sedire - me se na obrazku taky desne libili vic nez jine, ale kdyz pak prisli, byla jsem spis zklamana… nam se osvedcil dobre ten strih jako maji ty vily, take maji gumicky, Terezka dostala podobne jen s Puem od babicky. Jinak super byly od firmy TUP TUP ale to nevim kde se pradavaji, ty nam sedeli nejlip. Kupovali jsme je ve meste v obchudku s detskym oblecenim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně tohle jsem řešila minulý týden, nakonec jsem je koupila v Tescu, vel. 18-24 měsíců, 8ks za stovku.
Jsou bezvadný, mají gumičky a nepadají, padnou jak ulitý.
Jestli máš někde v okolí Tesco nebo CaA, tak bych se na tyto z netu vyprdla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Uplne nejlepsi spodni kalhotky maji v HM. Jine uz nekupuju - cenove vyhodne z CA jsou smejdy - po par pranich taham z pracky vzdycky nite-lemy kolem gumicek a pak i gumicky. Levne z Globusu zase po prvnim prani se jim odroli obrazek. HM kalhotky jsou proste drzaky a ty prtave maji silnejsi lemy kolem stehynek, takze nic nevypadne…Dceri bude pet, takze to mam od dvou let, co je odplinkovana uz vychytany.
- Citovat
- Upravit
Bohužel v HM nemají kalhotky pro naše prcky, pro pětiletý dítě už určitě, ale vel. 86 nebo 92 jsem tam nikdy neviděla. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
spodní kalhotky pro holčičky
Ahojky, tak taky řeším kalhotky, ale né po odplínkování, ale na plínku na léto pod šatečky nebo sukýnku. Nebo chodí holčičky v létě pod šatečky jen s plínkou? Poraďte, mám holku po dvou klucích a ta starší byla na léto už bez plen.
Mně se právě líbily na MMB ty druhé, že by mohly plínku i pěkně držet, co vy na to? A ještě jakou velikost těch kalhotek bych jí měla pořídit, když oblečení má vel. 86. O číslo větší? Jak jste to řešily v létě vy? Lucce je 14 měsíců.
Ty první kalhotky jsou pěkné, ale mám špatnou zkušenost, když jsou nahoře ty gumičky, aspoň mně se vždycky začly po pár vypráních párat. ![]()
Alte
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já jsem kupovala pro Adélku v CaA kalhotky vel 92, nicméně musím napsat, že jsou opravdu jen na jedno dítko, protože už teď některé mohu vyhodit (gumičky jsou fakt málo odolné), ale jinak jsem s nimi byla spokojená. Teď jsem kupovala zase větší a vyjdou 7ks na 200kč. A prát asi na 40, protože při 60 se ničí..Ale na jejich obranu musím napsat, že jsme je tahali neustále a Adla je měla vlastně něco přes rok (je drobná, tak jí dlouho vydrželi)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky muzu vam sem vlezt?
Ja totiz nemam holku, ale kluka. Budou mu v lete 2 roky, ale jeste mame pliny. Je to vysvetlovani na dlouhe lokte, meli jsme dost problemy se zacpama, tak jsem ho jeste k tomu nechtela stresovat nocnikem. No, ale nadesel cas.....a ja resim ten samy problem, ale nevim, co nosi kluci? Vsechny me kamosky maji holcicky, takze jsem tak trochu a trapne bezradna. Poradi nektera z vas, co nosi chlapecci po odlozeni plen v tomto rannem veku?
Diky moc, Marketa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Diky Berusko za odpoved, ja jsem to uz ohlizela v obchode, ale vzdy me zarazilo, ze ty slipy jsou az ve vetsich velikostech. V te 92, kterou nosi Theo jsou jen takove unisex neco jako kalhotky. Je to dost vysoke do pasu a dost tesne kolem stehynek, tak jsem prave uvazovala, jestli v tom veku jak kluci tak holky nosi to same. Kdyz teda opominu to obrazkove vysperkovani, kterte je vetsinou holciciho ladeni (kvetinky, princezny, atd.
).
Marketa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
v CA jsem koupila baleni kalhotek (na ramínku)po 3 ks asi za 150 Kč. A jsou v pořádku. Nosi je asi 3 mesice a zatim nic. Meli tam jeste baleni kalhotek s gumickami jen tak nasitymi a ty jsem nekoupila protoze mam uz spatnou zkusenost s podobnymi s Tesca. Gumicky se vytahnou a kalhotky klouzou po tele dolu. Ale zase jsou tyto kalhotky podstatně levnější ![]()
- Citovat
- Upravit
Alte , my jsme v létě předloni nosily jen plínu sleep and play, protože jsou tenký, ale nedrží zase tak dobře, před rokem jsme dávaly na ven trénovací od huggies a ty držely skvěle a ještě to nevypadá špatně.
Teď už jsme naštěstí dávno bez plen.
Markéta
- načítám...
- Citovat
- Zmínit