Oblečení Next
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Oblečení Next
Maminky, chci poprosit o radu: dá se nakoupit přes net z anglických stránek Nextu? Jestli s tím máte některá zkušenosti, poradíte? - jak by to bylo např. s placením a převodem peněz, s poštovným a dodáním apod.? Pokud to nejde, je nějaký český internetový Next obchod? Na MMB sice nabízí zprostředkování, ale cena libry tam je většinou 45kč i víc, což se mi zdá dost:-).
Děkuji všem za radu Katka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ahoj Katko,
bohužel tě zklamu, z nextu se přímo zboží do ČR objednat nedá, nepošlou ti ho sem, proto tak obchod na MMB frčí
Pokud se ti zdá kurz, co tam holky berou vysoký, dá se taky domluvit s více kamoškama a do Londýna si zaletět, dnes se dá letenka sehnet za pár kaček, náklady rozpočítat i na ostatní zájemce a je to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já jsem to tušila, to je teda škoda. Tady v jedné starší diskuzi, co jsem před chvílí našla, paní píše, že je Next obchod i v Brně v Olympii, nevíš jestli je to pravda? To od nás není zas tak daleko, tak bych se tam jela kuknout, ale aby tam opravdu byl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, prosím co je to za obchod MMB, hodně o tom tady čtu, ale nevím internet. adresu, prosí. díky Kadla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Next má obchod i v Praze na Zličíně, mají tam i dětské oblečení, ale dost zúžený výběr.
Navíc s cenama to vychází tak, že je snad levnější si to objednat na MMB u nějaký maminy, i když má libru za 46Kč. ![]()
Nepříhlášená Sunnyside
- Citovat
- Upravit
Ahoj,
tak to jsem holky taky resila, koukala jsem na MMB a kdyz jsem manzelovi rekla, kolik chteji za libru, tak docela koukal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak do Prahy to je moooc daleko a o tom Brně holky některá nevíte, jestli tam fakt je? No to náš taťka by z té ceny za libru taky moc nadšenej nebyl, tak chci právě zkusit jestli to jde i jinak
. Ale jestli tam ty ceny budou ještě vyšší než když by to bylo přes MMB, tak to radši risknu tam. Zrovna jsem natrefila na paní, co bere za libru 41Kč, to už je docela slušný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,mám zkušenost z objednáním věciček Nextu na mimibazaru u pani Volfový ID 16497,co jsem si objednala,zaplatila,vždy bleskově zaslala-mohu doporučit. Jinak se stačí podívat na upozornění na nespolehlivé prodávající a i zákaznice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Brně v Olympii Next opravdu obchod má, zrovna ho předělávali a myslím je teď větší, měli super slevy na starou kolekci. Jen ty ceny se absolutně nedají porovnávat s těma v anglii, prostě daleko vyšší cenová relace ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
v Brně v Olympii Next obchod je, dokonce 2 ![]()
ale teda ceny....... ted mají výprodeje tak se to docela dá, ale jinak e-e
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud si toho budeš objednávat více a ne jeden balík ponožek, rozhodně se vyplatí i s poštovným objednat přes zprostředkovatele na MMB.
Mluvím o stavu bez akce v obchodě.
Sleduj hodnocení, kurz libry a dobrý kup ![]()
Pa, Ha
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Katko,
taky objednávám Next na MMB, vyjde to rozhodně levněji než tady v obchodě. Kurz na libru mají holky navýšený o náklady na dovoz, dovozné z Anglie je poměrně mastné, samozřejmě jejich cesta vč. ubytování a provize… Ale pořád ještě na tom proti zdejšímu Nextu dost ušetřím.
Jo a co se kurzu týká - většinou nevolím tu, která má nejnižší, už jsem párkrát zaregistrovala, jak to nějaké mamce s levnou librou krachlo. Takže radši zaplatím o 1-2 koruny za libru víc u spolehlivé prodávající, než se pak s někým handrkovat o peníze. ![]()
Vyzkoušené mám tyto prodávající : ID 9845, 515, 35679 a 618. Všechny moc ochotné, spolehlivé…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nazdárek
tak obchody kamenné v ČR - next - můžeš s klidným svědomím vynechat - sortiment naprosto otřesný - koknrétně v Brně v Olympii a ty ceny neskutečné - ti si za libru počítají nejmín 60… pokud to mám přiblízit cenově s MMB:o)
takže neztrácej čas s olympií:o)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, moc děkuju za rady
, už jsem se rozhodla, že do toho půjdu přes MMB. Děkuju i za typy na spolehlivé prodávající, já taky dám radši o nějakou korunu víc, hlavně že bude vše v pořádku vyřízené. ![]()
Mějte se všechny moooc pěkně Katka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit