Oblečení Next
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Pro Sajsa- určitě máš i zkušenosti s velikostma.Já vím,že to, co mám od nextu tady z česka tak ty velikosti samozřejmě neodpovídají.Jak to tak odhadnout přes net? Když si objednám něco na mmb tak mi to buď přeměří nebo mě pár korun nebolí ale ty nové věci od nextu jsou jaksi dražší. A naší Any se trefit na velikost je teda dobrodružství i naživo.Eva
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Výprodej Nextu v Agnlii
Ahoj maminy
,
nevíte náhodou, kdy začínají v Anglii sezóní výprodeje? Chtěli bysme se příští rok v létě zajet podívat do Anglie a zároveň s tím i juknout po nějakých věcičkách od Nextu na prcka.
Děkuju moc ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj.
cena libry na mimibazaru je 35-36kč né 45 ![]()
35kč je proto že se samozřejmě musí zaplatit letenka nebo dodavatel,zadarmo to nikdo dělat nebude.
Já vozim next a prodávám a ěř mi že milionář ze mě určitě není a nbude! ![]()
Do česka se nedá přez internet objednat!Mužeš objednat třeba do anglie a pak to přez někoho známého poslat do čr,ale poštovné stojí víc než by tě to vyšlo když si u někoho objednáš.
nová kolekce bude 10.března.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
moc by mě zajímalo, kolikrát do roka je nová kolekce nextu, nevíte někdo?
Děkuji. Marta.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevim to jiste, ale myslim, ze jaro/léto a pak pozim/zima (s tim, ze tu kolekci doplnuji o nove stranky).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Popodopo díky. A nevíš jeslti to přidávají nějak periodicky nebo kolikrát do té jarní/letní kolekce?
Já chci koupit něco pro malou spíš letního a nevím jeslti čekat, abych neobjednala a pak přidali něco moc pěkného. Zase mám trošku omezený rozpočet, tak nemůžu koupit všechno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nakupuju NEXT přes mimibazar, cena libry je od 36 CZK, většinou ale max. 39, nevím, kde jste přišla na tu cenu 45 CZK… Mám zkušenost, že i s tímto kurzem a poštovným je to vždy o dost levnější, než v obchodech NEXT v ČR…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dětský značkový obchod
Dětské oblečení značky Next je možné koupit zde: dětské značkové oblečení
- Citovat
- Upravit
KatVafi píše:já jsem to tušila, to je teda škoda. Tady v jedné starší diskuzi, co jsem před chvílí našla, paní píše, že je Next obchod i v Brně v Olympii, nevíš jestli je to pravda? To od nás není zas tak daleko, tak bych se tam jela kuknout, ale aby tam opravdu byl.
No kámoška byla na Chodově, prý o hodně dražší a vůbec neměli aktuální kolekci. Většinou na MMB libru za 36,– a nebo kukni po mimiaukci, tam se taky dá něco ulovit za dobré ceny a nebo pokud ti nevadí třeba už nošené. Dá se taky hodně vybrat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nat77 píše:
Já nakupuju NEXT přes mimibazar, cena libry je od 36 CZK, většinou ale max. 39, nevím, kde jste přišla na tu cenu 45 CZK…
Paní založila diskusi před dvěma lety … ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte,
po pár zkušenostech na MMB teď objednávám na www.nextik.eu a zatím jsem spokojená.Akorát mi vadí u těhto eshopů že si to nemůžu předem ošahat a vyzkoušet.
Doufám že se mi letos podaří s manželem dostat do Anglie, to by bylo nakupováníčko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Next slevy a kolekce
Ahoj holky,
Tak jsem na tenhle blog narazila nahodou protoze mne zajimalo kolik Next stoji v Cechach, protoze ja bydlim v Anglii a posilam Next me nejlespi kamaradce protoze tvrdi ze je to mnohem levnejsi. Netusila jsem ze se to neda koupit vubec.
Problem je v tom, ze doprava do Cech je draha. Nastesti ona ma kontakt na kamionaky kteri ji to dovezou ode mne.
Jinak odpovedi na nejake vase otazky
Next ma novou kolekci 4× rocne - jaro leto podzim zima.
Slevy v Anglii v Nextu jsou drasticky - musite mit ostre lokty a byt tam prvni den. Jinak je to na houby. Objednavat pres internet ve slevach je sebevrazda - internet je tak busy ze pada. Ja mam ucet s Nextem kvuli te me kamaradce a kdyz ma clovek ucet, tak te Next muze vybrat na „preview“ - coz znamena ze muzete nakoupit den pred slevama. Ale funguje to formou loterie - nikdy nevite jestli vas vyberou. Dny slev nikdy nejsou dane moc dopredu, maximalne tak tyden dopredu. Jedine kdy je jistota je hned po vanocich - obvykle 25. prosince zacinaji, v sedm rano!! (normalne obchod otevira v devet).
- Citovat
- Upravit
Oprava
Prominte holky, kecam. Vanocni slevy zacinaji den po Vanocich, 25. prosince jsou vanoce tady takze to je svatek.
Slevy zacinaji 26. nebo 27. prosince.
- Citovat
- Upravit
Tak já objednávám i s kamarádkou přes nějakou paní, myslím na mimibazaru. Kontakt má kamarádka. Dělíme se o poštovné. A má výhodu, že chce platit jenom to co jí přijde do ČR, protože nějaké věci nepřišly, nebyly velikosti atd. tak není problém, že peníze putují tam a zpět. Cenu libry měla dobrou, určo néé 45Kč.
Tady je Next tragický. V praze vím o 5-6 obchodech, mám na kartičku slevu 15%, ale i tak mi to vyjde líp přes net. A ten sortiment je děsně omezený. A ten rozdíl je hlavně kvůli vyšším kurzu libry a taky v Anglii se neplatí DPH na dětské věci, a pokud to se oficielně dovezete, tak tady ho musíte platit. A ty ženský to podle mě obcházej. To je můj názor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevite nekdo, kdy bude na strankach kolekce podzim 2014? Nutne potrebuju pro kluky tricka s dlouhym rukavem a nevim, jestli mam cekat na next, nebo koupit neco jinyho…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit