co na maškerní
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
co na maškerní
Ahoj mamči,poraďte mi prosím jakou masku na maškani.Mám dva a půl ročního synka.Nechce se mi kupovat.Ty domácí jsou hzčí.
Děkuji za radu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ještě jsou půjčovny. Nejsem zrovna talent na vyrábění masek a kupovat se mi maska taky nechtěla tak jsme ji půjčili ![]()
A.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem teď šila indiána,je to jednoduché,jen nastříhat třásničky chvilku trvá. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pirát - satek na hlavu, kratasy a pruhovany tricko, prisit na nej plysovyho papoucha a koupit pasku pres oko, nakreslit jizvy a nalepit smejvaci tetovani, do ruky mec
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, Věrko,
já jsem si vzpomněla, že jako malým nám mamča (teda ségře) vyrobila z kartonu jablko - přední i zadní stranu potáhla červeným krepovým papírem a na hlavu udělala čelenku se stopkou. Bylo to moc hezký
Myslím, že si ségra ještě dala papírové brýle polepené staniolem „aby nebyla poznat“ ![]()
A cca před dvěma lety byl synovec za ještěra - koupili jsme mu pod stromek zelené plyšové bačkory s velkými drápy a švagrová chudák pak musela dotvořit celý kostým
- zelené triko, zelenou čepici a po večerech našívala šupiny ![]()
Tak trocha inspirace
Dej vědět, pro co ses rozhodla a jak to dopadlo!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malej byl nedávno za rytíře. Padlo na to jedno tričko, namalovala jsem erb, nějakýho koníka, pásek za ten meč, na pusu vousy a hotovo.
Loni byl za piráta přes tričko jsem mu uvázala barevný šátek, přes oko jsem mu napalovala jako černou pásku, vousy a šlo se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji za dobré typy.Ještě jsem přemejšlela nad vodníkem nebo indiánem, to jsou taky celkem jednoduché masky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,Honzik byl za carodeje, koupila jsem cernou podsivku, z te se usila neco jako kosile, posila se zlutyma hvezdickama a k tomu mel jeste klobouk.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit