Kde koupit látku?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kde koupit látku?
Ahoj holky šikulky, potřebovala bych ušít manželovi na nějakou akci nějakou takovou košili: 
ideálně z lesklé látky, nejlépe saténu. Nevíte, kde něco takhle vzorovaného koupit? Může být v Praze, Brně, vlastně skoro kdekoliv…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj když může být i v Praze, tak pak bych zkusila „látky Mráz“, mají www.levnelatky.cz , tam najdeš prodejny, ale sortiment jen psaný. Mají tam opravdu hodně látek a nebo nějakou prodejnu se speciálními látkami pro šití tanečních a jiných kostýmů, ale obávám se, že tam by ses nedoplatila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sati, to je super nápad, jenže můj chlap je trochu blázen na hygienu, někdy mě dost vytáčí, když se mě ptá, jestli jsem si umyla zvenku ruce, takže sekáč by asi nepřekousl
Ale nenápadně to omrknu ![]()
Do těch levných látek manžela hned zítra pošlu, je zrovna v Praze, tak ať se snaží ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak můj chlap sekáč v pohodě, vyperu a jak se čepýří se značkovýma hadrama. A ty divoké košile tam občas bývají ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já myslím, že když to zpunktuješ, tak by to nemusel ani poznat:D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co koupit hotovou? U vietnamcu se takovy silenosti taky daji sehnat. Nebo tady, ale je draha
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj mamky, švadlenky-pozor AKCE do konce týdne (teda do soboty), vy které máte poblíž obchoďák PRIOR, tak jsem včera v něm „našla“ AKCI dětskou bavlnu (dětský potisk na okoliv, povlečení, kapsáře, závěsy, zástěrky) šíře 140cm, jen za 49,–kč/m. Opravdu nádherné vzory - u nás v Ostravě centru (bývalý HORNÍK) měli asi 20druhů).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj maminky, obnovuju. Prosím, kde by se daly koupit opravdu levné látky? Nemusí být kvalitní, toužím ale po bavlne
učím se síť a na ty me pokusy stačí obyc. Kde se dá sehnat látka do 60 kc a levněji za metr? Máte třeba někoho oblíbeného na mmb nebo nějaký kamenak v ostravě a okolí, co dává zbytky na kila? Nemuzu moc chodit sama a hledat a na netu jsou krásné veci, ale zda se mi to zbytečně drahé. Děkuju za tip.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarieOVMUC levné seženeš i na www.mimibazar.cz
konkrétně já tyto-ale jsou kolem 100 Kč http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adula000 to jo, ale je tam za 50 jen oranžová a ostatní jsou nejméně za 99. @Dadys děkuju za radu, to vím též, ale konkrétního člověka nevíš? Maminky tam prodávají hodně, prošla jsem jich asi deset a moc me to zatím nenadchlo, cenové.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarieOVMUC Aha, ale na internetu jsou skladem více barev, ale jsou teda jednobarevné a stojí 59..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarieOVMUC píše:
Ahoj maminky, obnovuju. Prosím, kde by se daly koupit opravdu levné látky? Nemusí být kvalitní, toužím ale po bavlneučím se síť a na ty me pokusy stačí obyc. Kde se dá sehnat látka do 60 kc a levněji za metr? Máte třeba někoho oblíbeného na mmb nebo nějaký kamenak v ostravě a okolí, co dává zbytky na kila? Nemuzu moc chodit sama a hledat a na netu jsou krásné veci, ale zda se mi to zbytečně drahé. Děkuju za tip.
U nás ve měste je partiovka - látky horší kategorie - jsou levné a kolikrát tam koupíš látky pěkné - nepoškozené.
Třeba nebesa na postýlku mi šila mamka a vyšly na 30 Kč ![]()
Nic takového u vás není??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit