kombinéza Timbuktoo
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Velikosti od Vietnamců neodpovídají nikdy, kamarádka má roční dceru, který tam kupuje oblečení pro tříleťáky.
Nevím, jak se tam pohybují ceny, já bych tam svýmu dítěti nekoupila ani fusekle. Ale neber si to osobně, to je jen můj názor. ![]()
Takže k otázce - neřiď se tabulkou velikostí, ale mírama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kombinéza
Timbuktoo není značka, kterou prodávají jen Vietnamci, je to docela kvalitní značka, která se prodává i v normálních obchodech. A zrovna zimní kombinézy mají docela dobře propracovaný. U Vietnamců taky skoro vůbec nenakupuju, většinou je to nekvalitní materiál, co nic nevydrží.
- Citovat
- Upravit
Sunnyside: Timbuktoo jsem viděla v CHicco Baby Expert a to zrovna prodejna Vietnamců není ![]()
Anonymní: máme podobnou a přímo prodávající mi řekla, ať koupím o číslo menší, že je to většinou s rezervou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně se právě ty kombinézy líbí, že jsou vyteplený fleecem, jenže menší velikost než 6-9 měsíců jsem nikde neviděla ani na internetu.
- Citovat
- Upravit
Anonymní:
my máme taky tyhle a jsou úplně super!!!! ![]()
http://www.mimishop.cz/…k/detail.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
máme timbuktoo, koupila jsem ji když měla cca vel 92, teď nosí 110 a vel 104 jí ještě pořád je.. zdá se mi to nějaký divný, ale na druhou stranu jsem ráda, že nemusím kupovat novou:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak dnes jsem viděla kombinézu na 6-9 měsíců, ale velikostí mi připadala tak na roční dítě. Takže opravdu brát o jednu velikost menší.
A nemáte někdo zkušenosti s kombinézami Extra-me?
- Citovat
- Upravit
Ahoj, máte někdo zkušenosti s touto kombinézou.zdá se mi, že velikosti neodpovídají. Verunce je 5 měsíců, ale velikost 6-9 měsíců se mi zdá hrozně velká. Zase, aby ji vydržela celou zimu, tak nechci kupovat menší.Co vy na to?