Spací pytel pro velmi živé dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Spací pytel pro velmi živé dítě
Milé maminky, chtěla bych vědět, jaké mate zkusenosti se spacim pytlem. Nikdy jsme ho nedavali, ale holky se porad odkopavaji, a myslim, ze v zime by jim asi nebylo moc teplo, i kdyz spi v overalku. ja mam taky pyzamo a jeste s erada zakryju. Jenze ony v noci hodne cestuji po postylce, nespi ani hodinu na stejnem miste a mam strach, ze by je v tomto ten pytel omezoval a budilo by je to. Mate nektera tuto zkusenost? Diky!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
capinka, ja na pytel nedam dopustit, Bara je zivel a diky pytliku se vyspi , ona cestuje i s nim, usne na jedne strane a za chvilku spi nastorc, nebo ba druhe, ale neodkopava se, a nebudi se zimou. Mame letni i zimnu verzi. Muzu jen doporucit. Jo a jeste ma deku na ten pytlik. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My bez pytle ani ránu!
Bez nich by byly holké ráno zmrzlé jak preclíky. Zrovna včera večer, když jsem klárku už po 4.
přikrývala, ji manžel v noci přehodil do teplejší verze ušité z larisy a celou noc jí bylo krásně teplíčko.
Petanka je poměrně cestovatelský typ a v tom ji bohužel neomezuje ani spací pytel. Klidně cestuje po celé postýlce s ním, ale v teple. Kdyby spala v normální posteli, je do hodiny na zemi.
Máme jich 5.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jejda holky, tak to jste zpusobily, ze utratim dalsi penizky. Koupim je, protoze ony pod dekou fakt nevydrzi ani chvilku. Jdu je zakryt a ony se fakt hned odkryji. nemate nejaky tip, kde ho koupit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V sekáči.
Ale to musí člověk natrefit. Jeden jsem si ušila sama a ten obr z larisy mi šila jedna hodná paní, protože jsem ho potřebovala ještě letos
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam s Tomikem stejny problem - pod dekou ci perinkou nevydrzi ani minutu, kdyz mu dam jen pyzamko tak je rano studeny a kdy mu dam pytel pak se v nem muze prerazit, nebot rad chodi kolem postylky. Tak jsem z toho take byla nestastna a pak jsem nahodou zasla do jednoho obchodu a sehnala jsem tam takovy jakoby spaci pytel, ale je delany jako kalhotky - a Tomik ho primo zboznuje. Je mu v nem krasne teploucko a zaroven mu nebrani v pohybu. Je zozpinaci dole mezi nozickami. No a svete div se stal kolem 100 Kc.
Verveve
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj
Capinko - já bych ty normál z obchodu nekupovala , jelikož mají normální délku 100 cm a po praní se to trošku zcvrkne.. a jelikož je holkám už přes rok, tak by ti vystačili tak na tuto zimu a pak už ne… Jen občas jde vidět nějaký prodloužený i v obchodech
My měli do roku a půl ty kupované a pak už byl nepohodlný a malý, takže jsem nechala ušít u maminky na MMB (http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… ) - řekla jsem si míry a paní mi ho skvěle ušila - už od ní mám dva - jeden letní a jeden zimní. Bez pytle si to nedovedu představit… Zatím ho mají obě děti… no Michal až začne spávat bez plínky, tak aby se mu líp vylízalo z postele tak asi půjde po deku, ale tuto zimu v něm ještě přečká..
Je to neskutečné pohodlí pořád nepřemýšlet jestli je dítko zakryté…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Capinko, jsme na tom úplně stejně. Tak koukám, že to asi taky zkusím a Lucce ten pytel koupím. Prý je teď akce v Penny marketu, spací pytel za 199, tak se tam asi podívám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aleesho, díky za typ na spací pytel, již jsem vyslala manžela a už ho máme!!!
Jede někam do jižních Čech, tak se stavoval v Penny v Benešově a tam měli vel. 70 a 90 cm - a barva béžová a modrá, tak máme modrou 90, doufám, že nám to bude!!!! Aspoň přes zimu…
Jo a mají tam prej super polštářky s večeníčkem, krtečkem atd. a pěnové puzzle asi za 170 Kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Verveve, prosim, co to byl za obchod? To zni zajimave! Mozna dnes sjedu teda i do Penny…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to takovy maly obchudek v Ricanech u Prahy. Bohuzel to vypada, ze ho asi brzy zrusi
Tak jen doufam, ze si to jeste rozmysli.
Maji tam fakt super veci za par korun - ted je to tam jiz docela dost prebrane, ale ty kalhotky jsem tam jeste videla (tedy nevim v jakych velikostech). Ted navic maji na vsechno 30% slevu takze je to fakt za par korun ![]()
Verveve
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkušenosti jenom dobrý, měly sme ho a cestování v postýlce dost vyřešil…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit