Oblečení Frog v Brně?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
15.10.07 21:03

Oblečení Frog v Brně?

Ahoj. Nevíte kde se v Brně prodává oblečení Frog? Viděla jsem na internetu pěkné zateplené kalhoty, ale radši bych je zkusila.
Díky, Jana

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
125
15.10.07 21:23

Přímo v Brně nevím, ale viděla jsem ho kromě MMB i v obchodech u Vietnamců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
15.10.07 21:33

Ahoj,

víš, kde je textil DENA? (snad to píšu správně) Je to v obchodním centru Klášter na Josefské (zhruba naproti knihkupectví Kanzelsberger) v 1. patře. Tam mají taky dost zboží s touhle značkou. Ale pokud Ti jde konkrétně o zateplené kalhoty (i když nevím, jakou velikost sháníš), mají docela kvalitní za 230,– v podchodu u Hlavního nádraží - když jdeš takovou tou „rampou“ od hotelu Grand, tak je tam malý obchůdek s kojeneckým zbožím, mají i některé české výrobky. Já je loni koupila na MMB (nejsou to teda Frog) a vydržely perfektně.

Světlana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
16.10.07 07:28

Já viděla Frog v Globusu a taky v Tescu v Kr. Poli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3580
16.10.07 09:55

Ahoj, FROG je u Vietnamců. Někde v obchodech možná sem tam taky něco objevíš, ale Vietnamci ho mají plno. Občas od nich taky něco koupím, vypadá to hezky a i to vydrží,,,tepláky, mikči, pyžama, trička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
16.10.07 10:39

Já bych jen chtěla podotkonut, že mám zkušenost s FROG, že mají od dost menší číslování - hlavně, co se týče bodyček - 80 byla tak min. o 2 čísla menší než bývá obvykle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Frog
24.11.11 13:56

Oblečení Frog

Oblečení Frog/ Happy Frog se dá koupit i v Brně, respektive v Ořechově u Brna (textil Tygr, Družstevní 22). Jsou tam 1× měsíčně velké výprodeje textilu. Jsou dost zaměřeni na dětský textil, ale mají tam i nsadměrné velikosti. Kontakt na ně je www.tygr-textil.cz
Zatím se mějte
Petra
:mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat