Stejné oblečení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
221
11.10.07 17:14

Stejné oblečení

Ahojky !
Máme dva raubíře a ráda bych pro ně stejné oblečení (třeba i v jiných barevných variantách). Problém je ve velkém věkovém rozdílu, tudíž ve velikostech. Nevíte o nějakém třeba internetovém obchodě, kde se dají sehnat stejné věci ve velikostech momentálně 68/74,.. a 122 ???
Předem díky moc za jakékoliv info :wink: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
11.10.07 17:41

ahoj, já mám sice dvě holčičky, ale občas se mi podaří sehnat něco stejného v Puntanele.. naše aktuální vel. jsou 74 a 110, řekla bych ale, že i tu 122 tam mívají

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
11.10.07 19:36

Ahoj

tak s tímhle mám také dost velké problémy - sháním větší rozdíl: 80, 100, 120, 140 - a dost málo nacházím, protože malé velikosti se od dětských dost liší… Ale ráda se také poučím… zrovna dnes jsem sehnala mikiny v posledních třech velikostech - mám radost ..

Věra

• Citovat
  • Upravit
511
12.10.07 12:28

Ahoj
stejne obleceni jde poridit napr. od Nextu. Maji tam v jedne kategorii obleceni od 3 mesicu (68/74) az po 5 let. Napriklad na mimibazaru jsou lidi co to vozi v VB, staci si vybrat v katalogu : www.next.co.uk a oni ti to poslou.
 Alca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
12.10.07 12:50
alas píše:
Ahoj
stejne obleceni jde poridit napr. od Nextu. Maji tam v jedne kategorii obleceni od 3 mesicu (68/74) az po 5 let. Napriklad na mimibazaru jsou lidi co to vozi v VB, staci si vybrat v katalogu : www.next.co.uk a oni ti to poslou.
 Alca

Alčo to vím, ale mladýmu bylo už 6 a není zrovna malej- proto ta velikost 122 :? Teď jsme vzali na zkoušku oběma čepice, šálu a rukavice, ale nevím jestli mu to bude :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
12.10.07 12:51

Určitě se dají sehnat třeba na MMB GAPky, máme je (i pro mne :lol: )

http://www.mimiaukce.cz/…/b653615.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.10.07 21:17

Já jsem pro své dva raubíře (rozdíl 3 roky) sehnala stejné bundy a trička na www.4baby.cz.
Ty větší velikosti bývají ale rychle vyprodané.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
25.8.08 13:26

Stejné oblečení

Už jsem to psala do některé jiné diskuze. Mám výbornou zkušenost se značkou FARMERS. Šijou všechno pro konkrétního zákazníka a za normální ceny a v barvách jakých chcete. Zatím jsem byla vždycky spokojená.

• Citovat
  • Upravit
26.8.08 15:59

stejné oblečení

Ahoj maminky, já jsem kupovala pro mojí holčičku a sebe stejné věcičky na
www.veseledite.cz
Napsala jsem jim mail, jestli by bylo možné udělat mi stejnou mikinku, kterou dělají pro kojence a byly moc laskavý a díky ním máme stejné mkiny. Teď chodíme stejně :lol:
máme tu mikina bílá kapsičky…
Příště asi zvolíme modrou a oblíknem i taťku. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
27.8.08 18:32

Holky, neblbnete se stejnym oblecenim, ja z toho mam trauma jeste doted, ze jsme se sestrou byly stejne oblikane - navic si nas kazdy pletl :roll: Malinkym detem je to jedno, ale tem starsim to nemusi vzdycky vyhovovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
14.4.16 16:19

Holky, jdu si pro názory.
chystáme se na takovou malou, lehce společenskou akci, ja, manzel, dve male deti. kluci s chlapem budou mit tmave dziny a k tomu stejne barevnou kosili. to uz menit nebudu, libi se mi to. a ted co ja? mam jit taky stejne nebo to tem mym chlapum jakožto zensky prvek rozbit jinou barvou? :think:
chceme u te prilezitosti udelat i par hezkych fotek, at mame památku, tak at to nejak netluce do oci. dik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
14.4.16 16:30

@peta81: Já bych asi nešla celá v té stejné barvě, ale dala si v ní nějaký výrazný doplněk - pásek, šperk, boty, šátek… podle tvého stylu a taky podle toho, jak daná barva odpovídá tvému barevnému typu (aby sis nedala k obličeji barvu, která z tebe udělá nezdravou bleduli, například). Samotné šaty pak záleží na tom, co je to za barvu, aby to k sobě ladilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
14.4.16 17:27

No mě připadá, že je vše moc tmavé, všichni v tmavěmodré, proč? Já bych si oblékla to, co mi sluší, na barvu bych nehleděla. Prostě žensky, barevně. Přijde divné až úsměvné, aby jste přišli všichni ve stejné barvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat