batikované oblečení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
batikované oblečení
ahoj,
zajímal by mě váš názor…
koupili byste dítku batikované oblečení,včetně bodýček dupaček..?
jedná se o nezávadné nechemické barvy a přírodní ustalovač…
díky moc za názory…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojky,
ja bezne pro obe deti batikuju tricka i bodycka: Pouzivam Iberie za studena.
Mata
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky doma batikuju a to buď Iberií nebo Duhou. Děcka mají spoustu triček batikovaných, savovaných nebo malovaných. Kupované moc nechcou, baví je mít něco jiného než ostatní. Já bych se toho nebála. S.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
já jsem teda tak na půl (proto jsem nehlasovala), batikuju, savuju, ale zrovna na dupačky nebo bodíčka bych to nedala. Na trička, šatičky, kalhoty, to v pohodě, ale ne na úplně malých dětech, to se mi nelíbí.
Toť můj názor.
Hezký den I.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já v tomhle odvětví podnikám,takže barvy a ustalovače mám a je to super,fakt drží…
jen mě zajímá jestli je dobrý nápad rozšířit sortiment… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
myslím, že vkusně nabatikované oblečení nemůže nikoho pohoršit. Třeba barevné proužky batikou za studena vypadají super a malé tričko každý obdivuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já batikuju sypanou společně s vázanou..vypadá to hezky a když tam ještě jsou obrázky tak je to krásný…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělala jsem jedno bodyčko sypanou batikou a nevypadalo zas tak špatně
http://rodina.cz/…k_2019_1.jpg
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Batika je moc hezká, sama pár věcí vlastním, ale podle mně „home made“ klasická barvená batika není na dětské oblečení praktická, hlavně pro úržbu, snad savovaná by byla lepší. Já potřebuju aby se dětské věcičky daly prát na 60 st. v pračce a byly stálobarevné. Máme vlastně asi dvě origo batikovaná trika H&M a ta vyhovují, ale třídit, prát v ruce nebo na 40 nebo trnout hrůzou co se mi odbarví/obarví to bych tedy nechtěla.
Bára
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Baro, ja ta batikovana Iberiemi za studena normalne na 60 peru a nikdy mi nic neobarvila…
Mata
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, hlasovala jsem NE, já mám jiný styl a batika se mi moc nelíbí, ani na dětech. Ale rozhodně nic proti vám, batikujte dál ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím a dovolím si oživit diskusi
chci se zeptat jak se dají batikovat trička?
Těd 16tého jedu za kamarádkou na Slovensko a minule nám nějak nedopadly trička s potiskem nažehlovat tak jsem si říkala že zkusíme tohle (minule to byla její iniciativa tak chci něco vymyslet já) ale co přesně k tomu krom triček potřebuju? díky moc kdyby někdo napsal i vyzkoušený postup budu ráda moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Potřebovat budeš triko, batikovaci barvu, provázek a ocet. Tričko ovazes provázkem jak te napadne, hodíš do barvy-presny postup bude na obale a nakonec vymachas ve vodě s octem, aby se barva tak rychle neseprala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit