Tunis

1
11.9.09 11:02

Tunis

dobrý den,chtěla bych se zeptat,zda jste někdo z Vás byl s malým dítětem(21měsíců) v Tunisu(hotel Thapsus)? děkuji za odpověď

ahojda,tak jsme se v pátek 25.9.vrátili z dovolené v Tunisu.vše proběhlo OK,náš 21.m.syn zvládl vše OK,žádné zdravotní potíže.jediný problém byl v tom,že mi tam nechtěl moc jíst,tak dostával skleničky z domu od HAMI.jinak pro děti tam v jídle výběr byl.jela bych klidně zase,už bych se nebála.vezla jsem spoutu léků,vybavená jsem byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
852
11.9.09 12:33

Ahoj, taky me to zajima, za 3 tydny letime s 17m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
11.9.09 13:49

Ahoj holky,

můžu se zeptat proč volíte s tak malýma dětma zrovna tyto destinace? Nemyslím to ve zlém jen mě to prostě zajímá. S malým jsme byli poprvé u moře v 15ti měsících a s malou teď v 18ti měsících, ale v Evropě. Přijde mi, že i v Evropě je hodně krásných míst pro dovolenu u moře. Nevím co vede rodiče k tomu, že volí zrovna Egypt, Tunis… malý měl letos zdrav. problémy i v Černé Hoře. Afriku bych osobně rozhodně vynechala, ale je to každého věc to je jasné :wink: jen mě fakt zajímá proč Egypt a Tunis. Díky za vysvětlení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
11.9.09 14:18

Přidám se k Ajje. Taky mě to zajímá:-) Samozřejmě nechci nikoho soudit, v Tunisu jsem nikdy nebyla, tudíž nemůžu říct, jak to tam vypadá.

Nicméně v cestovce jsme měli doporučení zezhora nenabízet Egypt a Tunis klientům s malými dětmi. Jako sichr. Pokud klienti trvali na Africe, tak doporučit Turecko.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
11.9.09 15:22

Maminky a jistě i ostatní volí Tunis hlavně díky ceně-za stejné peníze pořídí Tunis all incl. jako třeba Řecko bez jídla.To je hlavní důvod,co slýchávám z okolí.Ale určitě bych připlatila a volila Řecko,Španělsko,Kanárské ostrovy-prostě něco „civilizovanějšího“.I když Afriku mám ráda,moc ráda,tak s malými dětmi bych si netroufla.I když bylo jich tam vždy hodně,většinou vše OK-ale ten pocit co kdyby…

Mě stačilo,když jsme před lety byli v Bulharsku a syn dostal zápal plic.Nikomu nepřeju dobu do odletu,kdy syn hodně špatně dýchal,celou noc jsem seděla se synem v náruči a přemýšlela co dál.Jako zdravotník jsem věděla,že když pojedeme do nemocnice,že nic moc péče a nejistota zda nám dovolí odlétnout domů.Tak jsem riskla a vydrželi jsme ten jeden den do odletu a rovnou z letiště jeli do nemocnice.Být to v Řecku či kdekoli jinde,vím že bych neváhala tamní zařízení navštívit.To jen ze zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
13503
11.9.09 15:41

Take by me to zajimalo proc zrovna Tunis ale urcite to bude cena a hlavne ze na zacatku rijna je tam jeste zarucene teplo.
Ja bych ale jiste letela do Evropy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
11.9.09 19:10

Ahoj, tak důvody, proc letime s tak malym ditetem do Tunisu:

1. ano, cena hraje hodne velkou roli, presne jak psala annonymni, za to co dam v recku bez jidla, tak mam Tunis s all. a min. 4*
  1. Tunis je jeste ta lepsi varianta, ani ja osobne bych nejela s tak malym ditetem do Egypta. V tunisu jsme byli pred par lety a pokud dodrzujes par pravidel tak je pobyt bez problemu

3)nechci jezdit o prazdninach po Evrope (v zari uz neni stabilita pocasi a to ani v Turecku), kdyz jsou 40, v rijnu v techto destinacich je okolo 25 a prijemne

Ale je to kazdeho vec, ja nevidim duvod, proc bych s malym ditetem nemela jet, v hotelu je cisto a nejezdime do malohvezdickovych hotelu, jime jen tepelne opracovane potr., loupane ovoce, balenou vodu i na zuby. A dite si ohlidam a uz neni tak maly, aby vsechno strkal do pusy a olizoval - nastesti ho to ani nenapadne

Tolik muj nazor a duvody, proc jedem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
12.9.09 09:14

Kajdulo dík za vysvětlení. Jasně každého věc kam s dětma jezdí. Jen tak na okraj hlídat můžeš jak chceš ono to lítá jen tak ve vzduchu. Takže já za sebe říkám Afrika ne.

Ale přeju vám hezkou dovolenou a jen krásné zážitky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.9.09 19:56

Tak zakladatelka diskuze se ptala, jestli jste někdo byl s malými dětmi v Tunisu a hned zase odpovědi typu: proč proboha Tunis?

no nic…

Kajdulo, já bych klidně jela. Byli jsme v Tunisu i Egyptě několikrát a vždy všude plno malých dětí. Hlavně jet do hotelu od 4 hvězdiček.

Hezkou dovolenou!!!

• Citovat
  • Upravit
852
12.9.09 20:36

Annonymni tak to je presny.

A ja jsem taky jednoznacne pro a nejedu do pouste nebo nekam do stredu Afriky mezi krovaky, ale do CIVILIZACE!!!!!!

A kdyby mi sesty smysl rikal at tam nejedu tak tam nepojedu, ael tentokrat je zticha, tak frcime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
23.2.10 14:21

ahojky,tyto varianty volí kvůli penězům!!!v létě je jěště k tomu v Egyptě takový vedro,proto to je levný!!a pochybuju že se štrachají na pyramidy :jazyk: aTunis to samý!!!!děti jsou pak spálený…a dospělý otrávený a ještě chytnete faraonovu pomstu :mrgreen: a máte zážitky z dovolený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
24.2.10 21:04

Teď teda nechápu co psala MADI ?????
„Pokud klienti trvali na Africe, tak doporučit Turecko“.
Ale co má Turecko společnýho s Afrikou...... to už nenapsala :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
26.10.10 17:45

taky jsem se divila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kristýnaaan
16.5.11 19:44

až na to, že Turecko je v asii…

• Citovat
  • Upravit
22
14.7.18 17:49

Ahoj :mavam: chci se zeptat jestli je Tunis bohatá nebo chudá země?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí