Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý večer,
vybíráme letní dovolenou a vybrali jsme asi Tunis.
Chtěli by jsme letět už někdy v květnu.
Nemáte někdo prosím zkušenost s počasím a teplotou vody?
Děkuji
Kamarádka v květnu byla, teplo bylo, voda studenější. Ale koupali se.
Byli jsme počátkem května a počasí super a hlavně málo turistů ![]()
Ty jo…my byli letos začátkem června v Egyptě a tam bylo moře jako kafe…a to doslova…tak tady bude ledárna jo? Máme 2malé děti. Máme teda letět raději v červnu.
My byli na konci května v Tunisu…teplo bylo, voda byla teplá taky, málo turistů, takže super ![]()
@Haňule1 píše:
Ty jo…my byli letos začátkem června v Egyptě a tam bylo moře jako kafe…a to doslova…tak tady bude ledárna jo? Máme 2malé děti. Máme teda letět raději v červnu.
Egypt je níž, bývá tam tepleji ![]()
Byli jsme na přelomu května a června. Pozor foukal dost vítr, půlka zájezdu měla zánět v uších. Pokud jedeš s dětma, tak nějaké šátky na hlavu.. Ale taky foukat nemusí, že. Jinak, jak se pobyt zlomil do toho června, tak bylo výrazně tepleji, méně vln a lépe.. Jinak já vodomil jsem ale byla spokojená i tak..
@Haňule1 píše:
V Egyptě jsem byli i v únoru a koupali se také. Tyto dva státy srovnávat nemůžeš. Sice v únoru bylo moře studenější, pro někoho studené, ale vlezli jsme tam, děti bez problémů.
My nejsme moc velký cestovatelé, zatím jsme byli jen v Kalábrii a teď ten Egypt…myslela jsem si, že ten Tunis je co se počasí týká podobný. Poltíme tedy asi poslední týden v květnu tak snad to bude dobrý…
@Haňule1 v Tunisu je krásná oblast Mahdie…
krásné pláže i moře…
Letos jsme byli v Monastiru a tam už neeeee…
Já bych do tunisu už nikdy nejela, možná záleží kam ale mě se tam nelíbilo ani trochu, určitě bych doporučila hotel alespon 5* my měli 4* a hrůůůůůůůza! v okolí bordel, smrad! A to jsem strávila hodně dlouhou dobu nad recenzema. Myslím že ten Egypt je mnohem lepší až na tu bezpečnost.