Dovolená 2013

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
853
24.10.12 13:58

Dovolená 2013

Ahoj holky,

už v tento čas přemýšlíme nad dovolenou v příštím létě 2013. Mohly byste mi napsat tip na hotel asi řecké ostrovy či Španělsko, aby byl vhodný pro děti 2 a 8 let, super by bylo kdyby tam bylo více bazénu, jeden pro mrňata s nějakými atrakcemi a pak i jeden s tobogány a skluzavkami pro staršího:-)Ab to nebyl hotel úplně na samotě a dalo se večer zajít na procházku do nějaké taverny:-)
Moc děkuji za tipy a odzkoušené hotely:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
611
22.11.12 11:12

@Bledulka taky už pomalu pokukuju po dovolené na příští rok, ale ty ceny jsou pro rodiny šílené. Loni jsem kupovala zájezd na first minute, kde byla cena zájezdu nižší myslím o 15% a dítě za 99,– (což je skoro zadarmo) a letos to tak není snad u žádné ck. Buď je % sleva nebo dítě zdarma :,( tak jsem zklamaná, taky jsem chtěla něco s atrakcemi pro děti, tobogány atd…chtěla jsem Turecko, all inclusive a aspon 10 nocí, ale 50tis. za dovolenou nedám :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
29.11.12 14:03

Taky mi přijde, že letos hodně zdražili, a Turecko obzvlášt :(
My vybrali hotel Mitsis Roda Beach na Korfu, prodává ho Fischer, Neckermann a Exim, vzali jsme ho od Eximu, vyšel nejlépe :)
 http://www.eximtours.cz/…-spa/513359/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
29.11.12 21:25

Ahoj vypadá to pěkně:-) Jenže my chcemena 10 nocí minimálně a cenu máma do 65 tis za 2dospělé a2 děti… my jsme si od Fishera vybrali Kos Gaia Royal Village:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí