Chata na Silvestra pro osm lidí a děti

1769
10.10.12 11:07

chata na silvestra, neprojímáte??

Ahoj holky, snažim se sehnat chatu na silvestra a uz mi z toho hrabe :zed: nevite o nekom kdo by pronajím barak na silvestra? jede nas 8+2male deti ale chteli by by jsme 4loznice a nekde blizko u vleku. nevite o necem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1769
10.10.12 11:12

Jeste jeden docela zasadni problem je ze nechcem na tyden ale jen od 29 do 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
10.10.12 11:16

Asi te moc nepotesim, ale myslim, ze jste to zacali shanet docela pozde… kor jeste tolik loznic… :(

Ale snad sezenete… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
10.10.12 11:17

Můžu doporučit toto http://www.boudanaceste.cz/ Několikrát jsme tam byli a vždycky spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
10.10.12 11:26

Ahoj, asi ti moc neporadím, ale zkušenost dám -
tátova manželka má na starosti objednávání termínů na horské chatě na Šumavě (kapacita cca 80 lůžek myslím) a silvestr a jarňáky jsou beznadějně zajednané už začátkem září…Dokonce i já jako blízká příbuzná musím o termín dost bojovat a tak posledních pár let hlásím rezervaci hned v lednu už na další sezonu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HanaNANA
9.11.12 01:49

Ahoj, mužu se zeptat podařilo se ti něco sehnat? Ja jsem totiž ted v podobné situaci. Je nás 6 a ideálně bychom potřebovali 3 ložnice. Tak jestli je ještě vůbec reálne něco najít. Co myslíte?

• Citovat
  • Upravit
979
9.11.12 08:21
@HanaNANA píše:
Ahoj, mužu se zeptat podařilo se ti něco sehnat? Ja jsem totiž ted v podobné situaci. Je nás 6 a ideálně bychom potřebovali 3 ložnice. Tak jestli je ještě vůbec reálne něco najít. Co myslíte?

Sanci mas, ale ne na horach, chce to hledat zapadle penziony v podhuri. Nam se podarilo sehnat v rijnu cely penzion pro 20 lidi, ale neni to na horach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
9.11.12 08:46
@HanaNANA píše:

ahoj, jojo sehnali jsme, ale to uz je tak mesic tusim. ale stalo to dost kreditu a casu, sedela jsem porad u PC a hledala a hledala a hledala, sjizdela jsem vsechny portaly s chatama. halvne jsem kdyz se mi neco libilo rezervovala hned, kdyz jsem totiz cekala na to az se vyjadri ostatni tak uz byla chata pryc, takze jsem to rezervovala hned a pak po pripade zrusila. hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí