Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, snažim se sehnat chatu na silvestra a uz mi z toho hrabe
nevite o nekom kdo by pronajím barak na silvestra? jede nas 8+2male deti ale chteli by by jsme 4loznice a nekde blizko u vleku. nevite o necem?
Jeste jeden docela zasadni problem je ze nechcem na tyden ale jen od 29 do 2.
Asi te moc nepotesim, ale myslim, ze jste to zacali shanet docela pozde… kor jeste tolik loznic… ![]()
Ale snad sezenete… ![]()
Můžu doporučit toto http://www.boudanaceste.cz/ Několikrát jsme tam byli a vždycky spokojenost.
Ahoj, asi ti moc neporadím, ale zkušenost dám -
tátova manželka má na starosti objednávání termínů na horské chatě na Šumavě (kapacita cca 80 lůžek myslím) a silvestr a jarňáky jsou beznadějně zajednané už začátkem září…Dokonce i já jako blízká příbuzná musím o termín dost bojovat a tak posledních pár let hlásím rezervaci hned v lednu už na další sezonu ![]()
Ahoj, mužu se zeptat podařilo se ti něco sehnat? Ja jsem totiž ted v podobné situaci. Je nás 6 a ideálně bychom potřebovali 3 ložnice. Tak jestli je ještě vůbec reálne něco najít. Co myslíte?
@HanaNANA píše:
Ahoj, mužu se zeptat podařilo se ti něco sehnat? Ja jsem totiž ted v podobné situaci. Je nás 6 a ideálně bychom potřebovali 3 ložnice. Tak jestli je ještě vůbec reálne něco najít. Co myslíte?
Sanci mas, ale ne na horach, chce to hledat zapadle penziony v podhuri. Nam se podarilo sehnat v rijnu cely penzion pro 20 lidi, ale neni to na horach…
@HanaNANA píše:
ahoj, jojo sehnali jsme, ale to uz je tak mesic tusim. ale stalo to dost kreditu a casu, sedela jsem porad u PC a hledala a hledala a hledala, sjizdela jsem vsechny portaly s chatama. halvne jsem kdyz se mi neco libilo rezervovala hned, kdyz jsem totiz cekala na to az se vyjadri ostatni tak uz byla chata pryc, takze jsem to rezervovala hned a pak po pripade zrusila. hodne stesti ![]()