Tupperware ako darcek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
286
15.9.09 15:33

Tupperware ako darcek

Ahojko, nedávno som zalozila diskusiu, kde som sa chcela informovat o výrokoch tejto znacky. Na prezentácii Tupperware som bola pred dvoma tyzdnami a velmi sa mi pacila. Objednala som si i niekolko výrobkov, velmi sa tesim, kedy dojdu a budem ich moct pouzivat.
Rozmyslala som, ze by som k sviatku kupila svokre nieco z tychto vyrobkov. Je vsak problém, ze ona o tejto znacke vôbec nevie - tak chcem vybrat nieco, co ocení, o com si nebude mysliet, ze som zohnala niekde za par korun v ludovke.
Zatial tak rozmyslam napr. o tej Thermo mise so sietkou, ku ktorym by som dostala i brozurku s receptami. Skuste mi dat typ, co by sa este mohlo hodit ako darcek…Dakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1234
15.9.09 16:40

Ahoj,
já jsem si koupila mimo jiné i ten jejich super otvírák na plechovky, který víčko odřízne tak, že vůbec není ostré a slouží dál jako víčko. Tohle u mě vidělo několik lidí a už má otvírák i moje máma, tchýně, švagrová :lol:
Takže tohle by šlo. Dá se sehnat i kolem 500,–, ale to musí být akce.
Jinak je super šťouchadlo na brambory a ještě mám uzavíratelné dózy, které opravdu drží tvar i všechny tekutiny uvnitř :wink:
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
15.9.09 16:47

Ahoj Teeeerinko je super, že prezentačka proběhla a že se na výrobky těšíš věřím, že budeš max spokojená.
Hodně lidí co znám používá Apollo mix fix. Ono záleží jak moc tchýně vaří či peče a co by se jí hodilo. Já už také nakupuji na vánoce.
Tchýni jsem koupila Thermo síto cosmos bylo teď v akci v katalogu normálně není ( snad tchýně nechodí na emimino :-)))) pak jí pořídám mlýnek na sýr ten je zcela úžasný, ale počkám až na akci.
TAk ať vybereš
Jo a otvírák na plechovky je fakt super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
15.9.09 17:43

Ahojko - no ona nepecie asi vobec, ale vari dost (kazdodenne). Katty presne tu thermo misu mam na mysli aj ja. To sa mi zda zatial idealne. Otvárak na konzervy vypadá tiež super, no na nase stal v akcii myslim 27eur - ci tak nejak, co je pre mna straaasne vela.
Pre nu je strasne tazke nieco kupovat - ona sa nemaluje, necita, nenosi sperky, tazko sa tiez trafit do oblecenia. Co viem, tak zboznuje rôzne hrnceky, poháre, rôzne kávové súpravy, rôzne dózy apod.- to viem, že na tieto veci má slabosť…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
15.9.09 18:44

já mám rýžovač a pár misek a vše používám a jsem spokojená :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
15.9.09 19:27

Mám taky pár věcí, hodně používám ty misky z malé a velké hitparády, hlavně teda pro děti na sváči a zbytky jídla…
Kámoška si chválí např. lis na česnek.
A ta termomiska se sítem-já si ji na doporučení koupila a vůůůbec ji nepoužívala, prostě mi k srdci nepřirostla, tak jsem ji zas prodala.
Osobně hodně používám ruční šlehač, na pomazánky atd.
Jo a tvořítka na nanuky jsou super:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
15.9.09 19:28

nebo třeba ty silikonové různé formy na pečení jsou super:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
15.9.09 20:02

jako poradkyně toho mám doma už dost a i když mi to někdo nemusí věřit opravdu silikonky jsou skvělé královskou používám na rozné zapekání na sekanou na všechno a bábovka je také super.

Kristian já to síto používám strašně hodně když smažím květák , řízky cokoli zůstane déle teplé pak na rozmrazování masa ovoce prostě ho používám hodně :-) A věci pro děti paráda hrneček u nás vede a už si ho objednaly i kámošky, které byly výhradně proto této značce a potěšilo mě, že z něj byly unesené a spokojené.

jinak si hodně chválí zázračné mísy a hitparády a věci do ledničky ( ty také používám na salámy a sýry )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
15.9.09 21:15

Katty nase babi ujizdi na Tupperware :-) pprosim ta knizka s recepty o ktere je zminka vys v diskuzi- je k sehnani? diky za info
 G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2245
16.9.09 12:27

Holky a jak víte kdy mají slevy?nám na prezentačce paní říkala že slevy nejsou.

já bych chtěla ten váleček a podložku,a mám toho vypsáno snad za šest tisíc. :oops:

Katty je¨sem ráda že chválíš hrnečky taky jsme je objednala a mám ještě misky a taky ten amaroun výborná věc na puding.

no nic je po siestě malá je vzbuzená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
16.9.09 18:56

Luci co im od babi tak je myslim kazdy mesic na neco akce- mrkni na jejich stranky - vyjedou Ti ve vyhledavaci celkem bez problemu-nevyplati se to kupovat za pevnoou cenu pokud to nepotrebujes akutne… je to jako s Avonem- novy katalog- nove akce - aspon ja to tak chapu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
16.9.09 22:14

stránky jsou www.tupperware.cz a je tam co je momentálně v akci teď začal platit nový katalog jsou nové barvy něco změnilo desing něco úplně zrušili. Jinak i podražili syčáci :-) není to nic hrozného tak od 15-45kč více něco trochu ještě víc

Gábi optám se na to myslím na to a až budu vědět písnu ti :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
16.9.09 22:20

Katty nespecha to :-) ty jo koukam jeste pul roku a blizi se vam skolka co? silene to leti..... no pro dnesek brou- pusinu malicke :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.4.10 23:09
katty píše:
Ahoj Teeeerinko je super, že prezentačka proběhla a že se na výrobky těšíš věřím, že budeš max spokojená.
Hodně lidí co znám používá Apollo mix fix. Ono záleží jak moc tchýně vaří či peče a co by se jí hodilo. Já už také nakupuji na vánoce.
Tchýni jsem koupila Thermo síto cosmos bylo teď v akci v katalogu normálně není ( snad tchýně nechodí na emimino :-)))) pak jí pořídám mlýnek na sýr ten je zcela úžasný, ale počkám až na akci.
TAk ať vybereš
Jo a otvírák na plechovky je fakt super

Maxifix jistě ocení. Používám denně a zvykli si na to i ostatní členové… určitě to tchýně ocení. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí