Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
ahoj,
zná tu někdo tupperware? ![]()
dnes jsem si v bille koupila zeleninový hamánek jen kůli té tupperware lžičce,opravdu mě zaujala,je taková pjekně barevná a pěkně se drží v ruce a myslím že se bude dobře držet i naší barunce až povÿroster ![]()
Znám, je to sice hnusně předražené, ale jinak super, na kvalitu si rozhodně nemůžu stěžovat.
taky znám,jejich sekáček na cokoliv mě zachránil na táboře při krájení cibule do jídel pro 70 lidí
Kamarádka to prodává, mají skvělé věci, všechny, nejen toto.
@Kalla1412 píše:
taky znám,jejich sekáček na cokoliv mě zachránil na táboře při krájení cibule do jídel pro 70 lidíKamarádka to prodává, mají skvělé věci, všechny, nejen toto.
opravdu je to tak super
a mohla by si mi dát na ní nějaké info? ![]()
Já se teda omlouvám za OT, ale „pjekně“ píšeš schválně (nějaká moderna?), nebo je to překlep?
taky mě výrobky té firmy zaujaly. Možná na netu jestli nemají nějaké stránky?
Mají, stačí zadat tu značku do seznamu. Nicméně, jak bylo zmíněno, je to extra drahé a totéž prodává např. Ikea a Tescoma. Ale taky mám pár vychytávek. Hodně se specializují na vaření v mikrovlnce. Normálně se to schání před osobní prodejce, ale seženeš vše i na aukru a mmb.
No, čistotné kamarádky např. používají ochranné pouzdro na krmící lžičku. Nebo pouzdro na banán pro ty starší. Taky mají prstový zubní kartáček na 1.zuby. A dětské hrníčky myslím.
lžičky mám jsou super jím s nima i já a pak mám příbor,talíř a sportovní láhve na pití pijem mi z ní i prcek maj velkou a malou ,jinak jsme to dělala tak mám plnou kuchyn ale je jen pár věcí co kat hodně využívám ale hodně krabiřky těsnící,ten mixer na bylinky,stěrku a shaker a nože ,pak jsou věci co mi tu leží ![]()
@Raduš.ka44 píše:
Já se teda omlouvám za OT, ale „pjekně“ píšeš schválně (nějaká moderna?), nebo je to překlep?
omlouvám se překlap ![]()
Dneska jsem dala poprvé dala synovi napít z hrnečku od Tupperware čají, bude mu 6 měsíců a úplně krásně a bez problémů se napil a ani se nazakuckal. Lžičkou jí už od 4 měsíců příkrmy a je naprosto super. ![]()