Turecko-pleny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
529
23.9.06 15:35

Turecko-pleny

Příští týden letíme do Turecka na dovču (Belek),nechci tahat balík s plínama-zaberou moc místa.
Nevíte někdo,kolik stojí v Turecku? Že bych je koupila až na místě.
Díky Katka :wink:

P.s. a ještě teda nevím,jakou tam kupovat balenou vodu na mlíko… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
860
23.9.06 17:45

ahoj, my se minuly tyden z Beleku vratili, pleny jsem tahla 5 na den, ale moc mista mi nezabraly, koupit se tam ale v centru daji, cenu bohuzel nevim. Vodu i balenou velkou, pokud mate all inc., dostanete na baru.

Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
23.9.06 18:45

Radulko děkuju :wink:
Nebyli jste náhodou v hotelu Belconti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
23.9.06 19:18

KaVi, nene, my byli v hotelu Letoonia golf resort, ale Belconti byl nedaleko a Cesi si ho chvalili, tak at se Vam libi, je tam moc krasne!!!

R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
23.9.06 20:38

Ahojky

My se vrátili z Turecka přesně před týdnem: měli jsme taky 5 plín na den a něco málo jsme dovezli. Asi bych je tam fakt nescháněla. Měli jsme zavazadla 22 a 26 kg a u váhy jsme řekli že to je za tří osoby a bylo to v pohodě ( Brno). VODA: my taky měli all incl. a balené vody dostatek a bez problémů. Průjem nikdo nechytl. Malá pak i jedla jejich ovoce - bez problémů. Ještě tě chci upozornit, že turci - chlapi mají moc moc moc rádi děti, budou si chtít hrát ale i líbat dítěti ruce.

pa Lime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
23.9.06 20:49

jo, s tema detma je to fakt roztomile, nase mala byla nejmensi chodici batole a milacek celeho hotelu, je fakt, ze na ni kazdej furt chtel smatat a libat a ona by sla s kymkoli :)) jsem se ale dmula pychou, jakou mam krasnou holcicku, ze :))

R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
28.9.06 19:07

Tak my se vrátili z Turecka včera. Byli jsme jako Lime. Já tahla plíny 2 na den (jen na spaní) a ještě jsme tahli zbytek dom. Ale daj se tam koupit (i v hotelu) podobné pamperskám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová