Turecko s ročním - Antalya

6956
24.1.13 20:32

Turecko s rocnim Antalya

Hoj hlky, potrebuju poradit. Letime v cervnu do Turecka a chci se zeptat co s sebou pro malou ktera bude mit 1,5, a co naopak bylo zbytecne tahat. Maji na hotelech postylky na vyzadani? Letime do petihvezdy s ultra all inclusive, takze jidlo fakt neresime. Jen jsem se chtela dopredu ujistit aby jsme na neco nezapomneli a c zase mizeme nechat doma. Jeste poradte co je dobre v turecku zazit ( plavani s delfiny…) jestl t za ty prachy vubec stoji. Diky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24.1.13 20:43

Postýlku bych si nechala přes cestovní kancelář vyžádat :D. Ohledně výletů ti moc neporadím, my byli jeepem v horách a sjížděli jsme divokou řeku, což moc není pro takhle malé mimčo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
24.1.13 20:47

Do Turecka s tak malym ditkem bych nejela. Tot muj nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katka0907
24.1.13 20:55

My byli v Turecku v zari s 14ti mes ditetem a v pohode, postylku jsme si vyzadali uz pri uzavreni smlouvy v cestovce, chce to, aby vam ji rezervovali, deti byva v Turecku hafo. Jinak jsme si to tam uzili a ani jsme zadne vylety nepodnikli, myslim, ze takovi prckove z toho stejne nic nemaji a je jim nejlip u vody.

• Citovat
  • Upravit
13503
24.1.13 20:56

Postylku bych si nechala vyzadat primo v CK, ale Turecko a jejich hotely jsou vetsinou baby friendly a navic pokud mate 5*, tak urco postylky budou, ale je mozne, ze jich treba nemaji dost, takze fakt zarezervovat.
Delfiny…joo super, ale pro tak male ditko asi ne.. :think:
Ja byla v Tunisku, mala mela 23 mesicu a netahala jsem uz nic. Jen mleko a to pila vecer a termosku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
24.1.13 21:08

Tak ja bych nejela s rocnim do Turecka, ac jsem zvazovala, ale ne, druha vec je, jestli ti vydrzi cca 4 hodiny v letadle. s mladsi dcerkou poletime poprve 15mes a kvuli tomu jsme volili bulharsko, let cca hodina a hoteleve kvality se srovnanim s tureckem jsou o neco lepsi ve stejne financni hodnote.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihlasena luciana
24.1.13 21:10
@hellokitty28 píše:
Do Turecka s tak malym ditkem bych nejela. Tot muj nazor.

a to proč jako? no hlavně se na to zakladatelka nepta, ze.
postýlky si raději vyžádat při rezervaci. Pak klasika lékárnicku, volne prodejných léku je tam ale dostatek jako tady, člověk je ale klidnější, když ma všechno s sebou, opalovaky, neco po opalovani. Mliko nějaký pro malou? ale taky se tam koupi. jídlo bude super, to fakt řešit nemusíš. Ja nějak nevím co extra s sebou :nevim:.
Hezky si to užijte, my jezdíme s detmi od malinka a super :)

• Citovat
  • Upravit
neprihlasena luciana
24.1.13 21:13

Holky, co blbnete s tím Tureckem, proc se bojite, byly jste tam uz? V Bulharsku lepší hotely? A neleti se 4 hodiny, ale necelý 3.

• Citovat
  • Upravit
6956
24.1.13 21:16

@wildcherry do turecka se leti 2,5 hodiny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
24.1.13 21:19
@neprihlasena luciana píše:
Holky, co blbnete s tím Tureckem, proc se bojite, byly jste tam uz? V Bulharsku lepší hotely? A neleti se 4 hodiny, ale necelý 3.

presne tak, Turecko a Bulharsko se neda srovnat..Turecko naprosto skvele hotely, coz se o Bulharsku neda rict.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katka0907
24.1.13 21:21

My jsme let zvladli v pohode, meli jsme prenosne DVD a prislo mi, ze spis pobrekavaly jiz starsi deti, ale letadlo bylo plne deti, tak to byl tak jako tak hukot.

• Citovat
  • Upravit
6347
24.1.13 21:23

@Janichka Nepotřebuješ vůbec nic. Vše se tam dá koupit (buď přímo v krámečku v hotelu nebo v lékárnách, kterých tam je docela dost). Od příkrmů po pleny. Vezla jsem si všechno domu. Malému bylo 16 měsíců, jíst jsem mu dávala kaši a většinou kuřecí maso. Ovoce je tam plno, zeleniny též. I polévky měl. Horší to bylo s mlékem, když se v noci probudil. Měli jsme půlitrovky neperlivé vody na pokoji a tak jsem mu jí zahřívala ve vařicí vodě a pak to smíchala s mlékem. Jo a asi to chce třeba granulovaný čaj, jestli nepije jen vodu.
A rukávky, ty jsme zapomněli a kupovali je za 20 eur. Postýlku jsme žádali u CK. Povlékli nám přistýlku, tak jsme zavolali na recepci a za 5 minut bylo vše vyměněné.
Užijte si to. Byla to krásná dovolená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
24.1.13 21:30

@Hrubeska dekuju, moc uzitecne pro me :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
24.1.13 21:51
@neprihlasena luciana píše:
a to proč jako? no hlavně se na to zakladatelka nepta, ze.
postýlky si raději vyžádat při rezervaci. Pak klasika lékárnicku, volne prodejných léku je tam ale dostatek jako tady, člověk je ale klidnější, když ma všechno s sebou, opalovaky, neco po opalovani. Mliko nějaký pro malou? ale taky se tam koupi. jídlo bude super, to fakt řešit nemusíš. Ja nějak nevím co extra s sebou :nevim:.
Hezky si to užijte, my jezdíme s detmi od malinka a super :)

Nebudu to tady rozebirat, jak jsem psala, je to muj nazor. V Turecku jsem nekolikrat byla, je tam nadherne, ale s malym ditkem bych tam rozhodne nejela, uz kvuli vys. teplotam, ruznym prujmum. Nikdy nevis, co se muze stat a hledej v techto zemich doktora. Ja bych zvolila radeji Chorvatsko, Bulharsko nebo i Recko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mystery
24.1.13 21:59

Ahoj, my byli s malým v Tunisu a bylo mu 16 měsicu a cestovní postýlku jsme si zařídili přes cestovní kancelář a jinak nic jsme netahali, jen jsem s sebou mela pro jistotu nejaké naše tycinky od hippu a jednu přesnidavku a dve jidla do letadla, protože to naše dite je občas vybiravě, tak jsem chtěla mit klid. jinak i kybliček na plaž jsme mu tam koupili… A myslím, si že v tom Turecku to bude stejne. Kdyz jsme vybirali Turecko tak už bylo plno, a u nas padla ta antalya jen z toho duvodu, že je to daleko od letiště.. teda pokud si to pamatuji dobře, myslím, že jen to cestování auotbusem mě pak odradilo, neja jsem si nedovedla cestovat dlouho busem s malým. Ale s tou vzdáleností od letiště si nejsem jistá..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix