Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, za týden se chystámwe do Turecka - Side, hotel Selge, máte někdo nějaké užitečné info? Dají se do okolí nějaké opravdu zajímavé výlety (pro děti)- někde jsem četla prý delfinarium, ale zda to stojí opravdu za to (v cestovce řeknou že určitě jo
Dceři jsou 3 roky.
Pak jsem i myslela, že bychom se jeli kouknout do Side -tento hotel je vzdálený asi 25 km, třeba na nákupy a tak. - myslela jsem tím místním „autobusotaxíkem“ - dolmuší- je to zvládnutelné s dítkem?
Dík za každé info
Ahoj já ti odpovím jen na tu jízdu dolmuší, my se tak přepravovali do Antalye cca 15km s dítkem tehdy 8-měsíčním v kočáru a tříletou. Vše jsme v pohodě zvládli, všichni ochotně poradili, pomohli. Dokonce tam Emule dostala od místní paní nějakej croisant, asi vypadala hladově. ![]()
Byla bych ráda abys pak napsala jak se vám líbilo, klidně do SZ. My byli v Antalyi ale chtěla bych se podívat i jinam. Díky
Určitě se podívat do Antalye a Alanye. Pamukkale je daleko, džípy padají, stejně tak jako raft. Pak je tam divadlo pod širým nebem, které je fantastické, ale začíná až asi v 9 hodin. Šla bych do místní restaurace, abyste okusuli výborné místní jídlo a ne jen hotelové.
Side je moc pekne, super na prochazku (pristav, ruiny), posezeni v restauraci a take pro cachtani na plazi. Nedaleko je Alanye - Kleopatrina plaz je nadherna! Byla jsem jeste pred ditem, takze konkretni tipy pro rodinnou dovolenou bohuzel neporadim. Ale je tam opravdu nadherne!
A delfinárium je super.. Byli jsme a bylo to pěkné. Také doporučuji masáže Hamam nebo jak se to píše
ale asi bez dětí… Jinak už bych neopakovala výlet lodí. Side je fajn.
Dik, holky.
To delfinarium zvažuji, nevíš jak je to daleko od side? Pro děti je to asi pěkná podívaná…
@Jani Nini píše:
Dik, holky.
To delfinarium zvažuji, nevíš jak je to daleko od side? Pro děti je to asi pěkná podívaná…
Jak je to dlouho ti nepovím, my jeli autobusem a myslím, že to nebylo dlouho. Ale myslím, že to za to stojí, jsou perfektní.