Dovolená Turecko Side

64
19.7.12 16:44

Turecko side

Ahoj holky, za týden se chystámwe do Turecka - Side, hotel Selge, máte někdo nějaké užitečné info? Dají se do okolí nějaké opravdu zajímavé výlety (pro děti)- někde jsem četla prý delfinarium, ale zda to stojí opravdu za to (v cestovce řeknou že určitě jo :P Dceři jsou 3 roky.
Pak jsem i myslela, že bychom se jeli kouknout do Side -tento hotel je vzdálený asi 25 km, třeba na nákupy a tak. - myslela jsem tím místním „autobusotaxíkem“ - dolmuší- je to zvládnutelné s dítkem?
Dík za každé info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6565
19.7.12 17:10

Ahoj já ti odpovím jen na tu jízdu dolmuší, my se tak přepravovali do Antalye cca 15km s dítkem tehdy 8-měsíčním v kočáru a tříletou. Vše jsme v pohodě zvládli, všichni ochotně poradili, pomohli. Dokonce tam Emule dostala od místní paní nějakej croisant, asi vypadala hladově. :mrgreen:

Byla bych ráda abys pak napsala jak se vám líbilo, klidně do SZ. My byli v Antalyi ale chtěla bych se podívat i jinam. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4822
19.7.12 18:04

Určitě se podívat do Antalye a Alanye. Pamukkale je daleko, džípy padají, stejně tak jako raft. Pak je tam divadlo pod širým nebem, které je fantastické, ale začíná až asi v 9 hodin. Šla bych do místní restaurace, abyste okusuli výborné místní jídlo a ne jen hotelové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
19.7.12 18:15

Side je moc pekne, super na prochazku (pristav, ruiny), posezeni v restauraci a take pro cachtani na plazi. Nedaleko je Alanye - Kleopatrina plaz je nadherna! Byla jsem jeste pred ditem, takze konkretni tipy pro rodinnou dovolenou bohuzel neporadim. Ale je tam opravdu nadherne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
19.7.12 21:24

A delfinárium je super.. Byli jsme a bylo to pěkné. Také doporučuji masáže Hamam nebo jak se to píše :lol: ale asi bez dětí… Jinak už bych neopakovala výlet lodí. Side je fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
20.7.12 08:24

Dik, holky.
To delfinarium zvažuji, nevíš jak je to daleko od side? Pro děti je to asi pěkná podívaná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
20.7.12 08:40
@Jani Nini píše:
Dik, holky.
To delfinarium zvažuji, nevíš jak je to daleko od side? Pro děti je to asi pěkná podívaná…

Jak je to dlouho ti nepovím, my jeli autobusem a myslím, že to nebylo dlouho. Ale myslím, že to za to stojí, jsou perfektní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí