Od kdy s dítětem k moři

1561
18.7.12 10:50

Od kdy s dítětem k moři

Ahoj holky, v jakém věku jste jeli prvně s mimčem k moři? Každý mi říká ať nechvátáme, ale u moře bývá hodně malých dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
683
18.7.12 10:52

Pro inspiraci http://ona.idnes.cz/…k-/deti.aspx?…

jela bych nejdřív s dvouleťákem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
18.7.12 10:54

No teď jsem se vrátila z Chorvatka a ty rodiče s miminkama jsem litovala. pořád tam řvali jedno přes druhé, musely to být teda nervy. já osobně budu jezdit na dovolenou s dítětem min. od 3 let. pro mě by to nemělo cenu. ale některé děti jsou hodné… tak to je těžko posoudit… sestřenice teď byla na dovolené jen v Česku s ročním dítětem a taky řekla, že už do toho víckrát nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3578
18.7.12 10:54

Ahojky.My byli před dvěma týdny s 8 měsíčním v Chorvatsku a bylo to úplně super. Měla jsem z toho strach, ale malý byl úžasný a my s manželem jsme si taky odpočinuli, jelikož s námi jeli i babička s dědečkem a pohlídali nám malého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
18.7.12 10:55

Byla jsem se synem. když mu byl rok a teď jedeme se 4-letým a desetiměsíční holčičkou…dokonce nám to bylo doporučeno lékařem, má exém a astma, tak ji tam prý ten vzduch udělá lépe… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
No tak to asi nepojedeme ještě dlouho nikam. Já to plánuji až na příští rok kdy bude mít necelé dva roky, teď ještě ne, ale chceme rezervaci dopředu. Tak snad abychom ještě počkali a zajeli třebas jen do Maďarska.
@Kůželíná píše:
Pro inspiraci http://ona.idnes.cz/…k-/deti.aspx?…jela bych nejdřív s dvouleťákem
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848

Ajk už tu psaly holky, já když vidím ty rodiče, jak už neví co s tím prckem, aby se uklidnil, tak min. od 3 let… Ale tak je to na každým, že.. Ale myslím, že s takovým ročákem z toho nemá nic ani jedna strana :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
18.7.12 10:56
To je těžké, každý to má úplně jinak, asi spíš se rozhodnout podle toho jak se kdo cítí.
@ivodička píše:
Byla jsem se synem. když mu byl rok a teď jedeme se 4-letým a desetiměsíční holčičkou…dokonce nám to bylo doporučeno lékařem, má exém a astma, tak ji tam prý ten vzduch udělá lépe… :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
18.7.12 10:56
@RadkaOR píše:
No tak to asi nepojedeme ještě dlouho nikam. Já to plánuji až na příští rok kdy bude mít necelé dva roky, teď ještě ne, ale chceme rezervaci dopředu. Tak snad abychom ještě počkali a zajeli třebas jen do Maďarska.

my jsme byli s prckem kdy mel necele 2 roky a od te doby kazdy rok a po zkusenostech bych jela klidne i driv..
a to jezdime Tunis, Turecko - zadna Evropa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
18.7.12 10:57

@RadkaOR Jééééé zas toto téma :-) každý ti napíše něco jiného. Ale nejvíce budou psát ty, které nikde nebyly a velmi a velmi doporučují nikam nejezdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
18.7.12 10:58

A atopak od te doby nezname, nemocnej byl za zimu 1×, podle me to fakt dela hodne..
ale jestli mas tenhle duvod tak si kup sul z mrtvyho more a davej to do koupele, delam to celou zimu a fakt v pohode…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
18.7.12 10:58
@Tamaris píše:
@RadkaOR Jééééé zas toto téma :-) každý ti napíše něco jiného. Ale nejvíce budou psát ty, které nikde nebyly a velmi a velmi doporučují nikam nejezdit.
:palec: :palec: :palec: :palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
18.7.12 10:59

Jo, a když bylo synovi rok a 9 měsíců, byli jsme v Egyptě…
Ale asi hodně závisí, jaké máš dítě, sama ho znáš nejlíp…jak ti snáší delší cesty, změny prostředí a tak, zda hodně pláče(to by sousedi asi rádi nebyli :) ), a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
18.7.12 11:01

@beruska2× Kde koupím sůl z mrtvého moře a kolik stojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
18.7.12 11:02

Ono asi záleží taky na dítěti. Já měla v plánu jet k moři někdy v září, synovi je aktuálně 13 měsíců, ale po týdenní dovolené tady v tuzemsku, kdy jsme zrovna chytli ty tropická vedra, jsem si to ráda rozmyslela. :mrgreen: Malej měl rozhozenej režim, když se mu něco nelíbilo, tak byl protivnej jak osina v zadku, na koupališti se kolikrát rozhodl, že ho nikdo do vody nedostane a radši bude zdrhat kamsi do khélu… no ne, už si to moře s ním živě představuju. :roll: Děcko protivné, já protivná s ním a manžel naštvaný. To bysme z toho vážně nic neměli. Ráda si počkám, až dítě povyroste a užijeme si to všichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí