Tvoření pro děti

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2643
26.7.14 20:33

Tvoření pro děti

Ahojky holky, tak mě napadlo že bych pro svou dceru ( zatím 10 měsíců ) něco začala vyrábět :-). Chtěla bych zkusit loutkové divadlo, ale nevím z čeho udělat figurkam hlavu atd… Nemate někdo rady a tipy?
Nebo třeba jak na domácí panenku? Z čeho udělat potraviny do kuchynky az si bude vařit ( napadlo mě upéct z vizovického těsta a potravinářské barvy kuře, rohlíky, zeleninu… Šlo by to? :think:
Asi už se na tom rodicaku moc nudim a vymyslim blbosti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
274
26.7.14 20:37

Doporučuji mimibazar - návody - šití. Tam se dočteš i to, jak vyrobit pečené kuře n hraní nebo sáčky od čaje na hraní :-D Pěkné divadélko můžeš udělat i z papíru :) http://www.hrajeme-divadlo.cz/…-ke-stazeni/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2643
26.7.14 20:46

@SoonSoon Jee děkuji, to papírové by bylo asi nejjednodušší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17867
26.7.14 20:56

Dělala jsem třeba vařečkové divadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
26.7.14 21:08

Přidávám se. Téma mi zajímá :lol:
JInak malý má rád maňásky. Je jedno z čeho, je jedno jak vypadají. Má je prostě rád :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
26.7.14 21:12

Co bramborová tiskátka, to se líbilo dceři. Pak taky postavičky a zvířátka, vystřižené a zadní stranou přilepené ke špejli.
Taky měla dcera ráda, když jsem jí malovala.

Příspěvek upraven 26.07.14 v 21:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4426
26.7.14 21:12

Taky jsem tak začínala nejdřív teda háčkovat čepice, hračky a pak šít, určitě to zkus, je to super relax a děti jsou nadšený ze všeho, co jim vytvořím. Teď jsem dělala dcerce maňáskové divadlo a maňásky na Červenou Karkulku a panenky taky už nějaký, není na tom nic těžkýho :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
26.7.14 21:13

@petipacka Bomba! Jsi šikovná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
26.7.14 21:16

@petipacka Krásný :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17867
26.7.14 21:22

@petipacka nádhera!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
26.7.14 21:25

@Kachnicka25 Jo jinak v dohledné době se chystám udělat kolečko barevné z kartonů a na to připichovat ve stejných barvách kolíky. Jde o nácvik barev, ale ještě čekám na řeč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2643
26.7.14 21:30

@petipacka Ty jsou krásný :potlesk: a to jsi šila v ruce nebo na šicím stroji? Nejsem si jistá jestli je zvládnu, ale pokusim se o to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
26.7.14 21:40

Mrkni na fler.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
26.7.14 21:54

@Kachnicka25 já dceři dělala kostku „interaktivní“, je šitá a z každé strany má něco na učení - zip, suchý zip, knoflíky, patentky, tkaničku od bot a kytičky, který má přidělat na knoflík stejné barvy. Má 15 měsíců, ještě jí to nic neříká, ale do budoucna, bude umět jak se co zapíná. Samozřejmě pod tím vším něco má, pod zipem má zrcadlovou tapetu, pod knoflíky a patentky, ty jsou udělané jako kapsa a vní má pískací a zvonící hračku, jinde má obrázek atd.
Jinak moc děkuji za inspiraci a dávám do oblíbených. Jestli to budu všechno stíhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
26.7.14 21:59

@Kachnicka25 nam mamka x let zpatky koupila knizku o siti loutek a byly tam jak manasci tak prstove, tak kdovi co a nezdalo se mi to tezke! jenze v cr budu az v zari abych na to koukla jak se to presne jmenuje.. ale urcite to bude jeste nekde v prodeji! :palec: jinak papirove se taky daji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat